Ona to nije sigurno MakéléléStariji gospon iz Leona, dva tjedna je bio tu dva tjedna tamo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona to nije sigurno MakéléléStariji gospon iz Leona, dva tjedna je bio tu dva tjedna tamo...
Imao je djecu i unucad, buduci da je dolazio tri puta tjedno i ustedjevina je bila pri krajuDa jebote, vidiš lukavo. Sve bi joj ostalo, ili barem dio. Sada bi na proljeće mogli roštiljati u vikendici i uživati u prirodi na čistom i friškom zraku. Sig, nisi razmišljala.
Onda sasvim opravdano si to napravila.Imao je djecu i unucad, buduci da je dolazio tri puta tjedno i ustedjevina je bila pri kraju
Pukao je skroz, isao je vidovnjacima ispitivat jesmo li srodne duse i jesmo li bili skupa u proslom zivotuOnda sasvim opravdano si to napravila.
Zaljubio se, nema drugog objašnjenja.Pukao je skroz, isao je vidovnjacima ispitivat jesmo li srodne duse i jesmo li bili skupa u proslom zivotu
A njegovi nisu marili za njega a ja sam takva da uvijek dajem laznu naduZaljubio se, nema drugog objašnjenja.
BaniranaGdje je lijepa cura Crystal, zašto nje nema zajebanciji i raspravi?! Crystal, ukoliko čitaš uključi se u raspravu.
Zašto? :OBanirana
Možda crni Patric Evra?Potpisivao se sa E...
Svi bi mi, ali ne radi s ljudima s forumaSIG volio bi te bolje upoznati
ma bjez od forumasaHa, mozda jednom i naidete na mene, cudni su putevi Gospodnji
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|