BaniranaGdje je lijepa cura Crystal, zašto nje nema zajebanciji i raspravi?! Crystal, ukoliko čitaš uključi se u raspravu.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BaniranaGdje je lijepa cura Crystal, zašto nje nema zajebanciji i raspravi?! Crystal, ukoliko čitaš uključi se u raspravu.![]()
Zašto? :OBanirana
Možda crni Patric Evra?Potpisivao se sa E...
Svi bi mi, ali ne radi s ljudima s forumaSIG volio bi te bolje upoznati
ma bjez od forumasaHa, mozda jednom i naidete na mene, cudni su putevi Gospodnji![]()
Frend mi je rekao da je bio sa 12 zena i pita me jel to puno![]()
Aha, ipak onda moždama bjez od forumasa
Pa je ali sa mog stajalista...Misliš da to nije puno?
O meni nitko normalan ne pise recenzije, svatko cuva za sebe jer poraste li meni promet vama pada kvaliteta usluge, a ovako nesto neces naci preko oglasaAha, ipak onda možda
pa glupa bi bila rasprava da se stvarno poznamo slažem se...a zašto misliš da ne može izletiti neka zgodna na oglasu?O meni nitko normalan ne pise recenzije, svatko cuva za sebe jer poraste li meni promet vama pada kvaliteta usluge, a ovako nesto neces naci preko oglasa
a sad kvaliteta se može popraviti i pokvaritipa glupa bi bila rasprava da se stvarno poznamo slažem se...a zašto misliš da ne može izletiti neka zgodna na oglasu?
Nije stvar u zgodnoci... U sarmu, pristupu i necemu sto te privucepa glupa bi bila rasprava da se stvarno poznamo slažem se...a zašto misliš da ne može izletiti neka zgodna na oglasu?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|