Sisata i guzata
Well-known member
Seks pa macke pa posao pa seks pa macke... Vratit cu se na kilazu od prije 10 god, sto i nije lose
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba živjeti zdravo i imati zdrave navike. Što sa linijom? Jeli zdravo jedeš, varivo i tako na žlicu, ili fast food?Seks pa macke pa posao pa seks pa macke... Vratit cu se na kilazu od prije 10 god, sto i nije lose
Ne kuham, hranim se vani.. Jos i da kuham tocno bi puklaTreba živjeti zdravo i imati zdrave navike. Što sa linijom? Jeli zdravo jedeš, varivo i tako na žlicu, ili fast food?
E sada bi ti i ovce i novce. Ne može to tako. Moraš zdravo i na žlicu jesti.Ne kuham, hranim se vani.. Jos i da kuham tocno bi pukla
Narucim tu i tamo nesto na zlicu, sad manje kak je zatvorenoE sada bi ti i ovce i novce. Ne može to tako. Moraš zdravo i na žlicu jesti.
Razumijem.Narucim tu i tamo nesto na zlicu, sad manje kak je zatvoreno
Predvečer se dolazi sa večerom, ne ručkom. Onda je jelo bilo hladno jel da?Imala sam kuhara koji mi je dolazio predvecer sa ruckom, htio je i mene nauciti ali nam je odnos pukao
Mozda je i bio koji a da ne znamPredvečer se dolazi sa večerom, ne ručkom. Onda je jelo bilo hladno jel da?
Kod tebe svi dođu. Još samo fali batler. xD
Nives, jesi to ti? xDMozda je i bio koji a da ne znam
Bio mi je stomatolog, i to sam skuzila da je stomatolog kad sam zavrsila na hitnojNives, jesi to ti? xD
Koja struka ti nije bila, možda da razmislim o prekvalifikaciji. xD
Grobar?Mislim da nema te struke, cak i svecenik
Vlasnik pogrebnog poduzeca daGrobar?
Ništa onda od prekvalifikacija. Nemoj se ljutiti, morati ću te prekrižiti na svojoj listi..I jedan stariji gospodin pravnik, koji je dolazio sa pune dvije vrece krasovih slatkisa
Zašto si ga zapamtila ako nije ostavio traga?Takodjer jos jedan gospodin pravnik sa kojim sam se druzila po vani jer nije mogao sexati, kino, kazaliste, knjiznice..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|