Zašto ne žele 30 minuta?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto vidiš, uskogrudno i sebično rezoniraš. Ti očito imaš vremena, a netko nema, netko nađe sat ili dva vremena i onda na vratima shvatiš da to nema veze ni sa čim.... i zašto odmah misliš da su novci u pitanju?????
Zato sto da imate love bolio bi vas kurac kakve gace nosi i to sto je na drugom dijelu grada... Jako dobro znam razliku izmedju siromasnijeg sloja ljudi(ovdje na forumu) i imucnijeg koji placa +1000kn..Vidi se razlika kada se netko dosao opustiti i zabaviti zbog sebe, a vidi se i kada je netko ovisan o misljenju drugih. Puno su opusteniji u razgovoru, u odnosu i nimalo zahtjevni i izbirljivi kao cijenjeni forumasi..

Zato sto da imate love bolio bi vas kurac kakve gace nosi i to sto je na drugom dijelu grada... Jako dobro znam razliku izmedju siromasnijeg sloja ljudi(ovdje na forumu) i imucnijeg koji placa +1000kn..Vidi se razlika kada se netko dosao opustiti i zabaviti zbog sebe, a vidi se i kada je netko ovisan o misljenju drugih. Puno su opusteniji u razgovoru, u odnosu i nimalo zahtjevni i izbirljivi kao cijenjeni forumasi..
I zar je sramota biti siromašan pa treba po takvima pljuvati.
Definitivno me zanima kakva je cura kod koje ću doći, pa bila ona 500 kn ili 2000 kn, jer se plača i vrijeme a ne samo tijelo.

Fascinantno mi je kako mislite da bi profesionalka poput mene iskazivala bilo kakvu ljutnju😂😂samo kazem, netko ce za 400 kn birati godinu dana jer su mu zadnji a netko ce dati 2000 bez beda..

Recenzije su uglavnom iskustva pojedinih klijenata i njihova percepcija i usluge i okruženja i ne ulazi se u dubinu pojedine osobe. Samo jednostavno da li neka cura je OK ili ne.
Nekome moze biti ok a nekome ne. Kao sto rekoh ja sam prema svakome drugacija i svakome pricam drugu pricu.. To je moj izbor, zelim pravu gospodu a ne trac babe i to je kraj price..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh