old&ugly
Well-known member
Što se pjeniš?Ako nemate vremena, drkajte. To mozete obaviti za 10 min...
Zašto ne možeš potegnuti nekakav argument, nego odmah udaraš ispod pojasa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što se pjeniš?Ako nemate vremena, drkajte. To mozete obaviti za 10 min...
Pa ne pjenim.. Ocito sam vas dobro procijenila..Što se pjeniš?
Zašto ne možeš potegnuti nekakav argument, nego odmah udaraš ispod pojasa?
I zar je sramota biti siromašan pa treba po takvima pljuvati.Zato sto da imate love bolio bi vas kurac kakve gace nosi i to sto je na drugom dijelu grada... Jako dobro znam razliku izmedju siromasnijeg sloja ljudi(ovdje na forumu) i imucnijeg koji placa +1000kn..Vidi se razlika kada se netko dosao opustiti i zabaviti zbog sebe, a vidi se i kada je netko ovisan o misljenju drugih. Puno su opusteniji u razgovoru, u odnosu i nimalo zahtjevni i izbirljivi kao cijenjeni forumasi..
A kako cete to procijeniti preko recenzija? Evo ja sam npr prema svakom drugacija i svakom pricam drugu pricu koja naravno nema veze sa istinom...I zar je sramota biti siromašan pa treba po takvima pljuvati.
Definitivno me zanima kakva je cura kod koje ću doći, pa bila ona 500 kn ili 2000 kn, jer se plača i vrijeme a ne samo tijelo.
Pa ne pjenim.. Ocito sam vas dobro procijenila..
Baš suprotno, pjeniš se.Pa ne pjenim.. Ocito sam vas dobro procijenila..
Tko se pjeni... Ako sam vam rekla da drkate jer nemate sat vremena za otici do cure nisam se naljutila.. To je savjetBaš suprotno, pjeniš se.
A nikako ne možeš nekoga procijeniti kroz par poruka. Ako to misliš onda sebe precijenjuješ.
Recenzije su uglavnom iskustva pojedinih klijenata i njihova percepcija i usluge i okruženja i ne ulazi se u dubinu pojedine osobe. Samo jednostavno da li neka cura je OK ili ne.A kako cete to procijeniti preko recenzija? Evo ja sam npr prema svakom drugacija i svakom pricam drugu pricu koja naravno nema veze sa istinom...
Nekome moze biti ok a nekome ne. Kao sto rekoh ja sam prema svakome drugacija i svakome pricam drugu pricu.. To je moj izbor, zelim pravu gospodu a ne trac babe i to je kraj price..Recenzije su uglavnom iskustva pojedinih klijenata i njihova percepcija i usluge i okruženja i ne ulazi se u dubinu pojedine osobe. Samo jednostavno da li neka cura je OK ili ne.
Ali osobno mi je bolji savjet kada netko napiše da tu i takvu curu treba izbjegavatiTko se pjeni... Ako sam vam rekla da drkate jer nemate sat vremena za otici do cure nisam se naljutila.. To je savjet
Onda samo dalje citajte i gustajte..ja blokiram svakog poznanika za kojeg otkrijem da je na forumu...Ali osobno mi je bolji savjet kada netko napiše da tu i takvu curu treba izbjegavati
I u mojim se godinama ipak neonaniše
I možda ipak ne traćamo , možda samo ipak razmjenjujemo iskustva.Nekome moze biti ok a nekome ne. Kao sto rekoh ja sam prema svakome drugacija i svakome pricam drugu pricu.. To je moj izbor, zelim pravu gospodu a ne trac babe i to je kraj price..
Nije sija vec je vrat..I možda ipak ne traćamo , možda samo ipak razmjenjujemo iskustva.
Tvoje pravo i nitko ti ga ne može oduzetiOnda samo dalje citajte i gustajte..ja blokiram svakog poznanika za kojeg otkrijem da je na forumu...
Ops citiramo seNije sija vec je vrat..
Laku noc..SiG laka ti noć, vrijeme je da stariji ode spavati
Ja mogu i prije uz tvoju profilnu SiG.Ako nemate vremena, drkajte. To mozete obaviti za 10 min...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|