Sisata i guzata
Well-known member
Vidi, sad ozbiljno, brijala sam da si ti jedan tip, koji mi je bio fora, ali nakon tvojih poruka mislim da ipak nisi... Pitao me i mpderator znam li tko si, rekla sam da se ne sjecam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma molila si me da dodem...ali razumijes NECU...Cak sam te, majke mi, i na pocetku htjela pustit iz znatizelje da se uvjerim jel si ti on ali to je bilo daaavno...
Ti si mene molio i na kraju zakljucio da nisam za pravu akcijuMa molila si me da dodem...ali razumijes NECU...
HAHA
A ja sam te provocirala porukama kao i venturu, moderatora i jos njih 10Ti si mene molio i na kraju zakljucio da nisam za pravu akciju
A sta da ti kazem..ocito ih je bilo puno vise koji su se okretali. Pa da sam jedini..sjetila bi se zar ne?Jel te sad boli kaj se tocno ne sjecam tko si ili?
Meni se nitko nije okrenuo, a ocito si i moj veliki fan kad znas toliko o meni i pratis me sve ove godine... Jeeej Mary armija...A sta da ti kazem..ocito ih je bilo puno vise koji su se okretali. Pa da sam jedini..sjetila bi se zar ne?
Traga na kucnom pragu... unutra nisam ulazioSta da ti kazem... Da si traga ostavio, ne bih te zaboravila....
Pratimo mi i Bicu kako jebe bez kondoma i antonia da jebe transice..jeeej armijaMeni se nitko nije okrenuo, a ocito si i moj veliki fan kad znas toliko o meni i pratis me sve ove godine... Jeeej Mary armija...
Jest ali ih ne pratis 7 godina, gdje su, sto rade, nemas njihove privatne brojeve itd itd..Pratimo mi i Bicu kako jebe bez kondoma i antonia da jebe transice..jeeej armija
Imamo od Bice, kako ne.Jest ali ih ne pratis 7 godina, gdje su, sto rade, nemas njihove privatne brojeve itd itd..
Najiskrenijee, od srca. Al me zaboli kurac za toEvo da ti kazem, jebala sam se svih ovih godina, i to kvalitetno...znam da te zanima
Zbogom Sig...igraj se dalje sa ovima sto te obozavaju..odoh ja u neku jacu ligu..nije ovo za meneOdoh Marijole, imam obaveza, pojebi i ti nesto da znamo
A morate shvatit i njega... Svih ovih godina iza sebe sam ostavila puno povrijedjenih, puno blokiranih...ovo je bez veze. bar je SIG ok. nikad se nebi tako ponašao prema nekoj ženi. pa makar se i jebala za novac. sigurno je njoj teže dati nekom nego tebi pojebati
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|