Sisata i guzata
Well-known member
Ne zaboravi kondom...Sig, moram ic nesto pojebat, ti popusi koji al nemoj kleknut.. cujemo se..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaboravi kondom...Sig, moram ic nesto pojebat, ti popusi koji al nemoj kleknut.. cujemo se..
Uvijek uz osobnuNe zaboravi kondom...
a jooojZa svejbg.
*Welcome to Gulag meme*a joooj
Ne volim i ne primam tracere...a joooj
Samo sto ces TI PLATIT, a meni CE PLATITSig, moram ic nesto pojebat, ti popusi koji al nemoj kleknut.. cujemo se..
Ali i Ventura je s foruma, kršiš interna pravila?Pa mislim, mozete svi klecat ali ja sam jasno napisala sto mislim o ljudima sa foruma... Zajebancija da, sastanci ne
Normalno, ja sam KLIJENT ti PROSITUTKASamo sto ces TI PLATIT, a meni CE PLATIT
Moras imat pricuAli i Ventura je s foruma, kršiš interna pravila?
ja tračer? ne kužim općeNe volim i ne primam tracere...
Ali svakako je 1:0 za meneNormalno, ja sam KLIJENT ti PROSITUTKA
On je novi, nije iskvaren...Ali i Ventura je s foruma, kršiš interna pravila?
I to kvalitetna....Normalno, ja sam KLIJENT ti PROSITUTKA
Neznam bas, ja kad idem kod prositutke. Ja trpam ona prima . Uvijek utrpam barem jedan gol.Ali svakako je 1:0 za mene
M jasno ali ona trpa pare u dzep a primila bi ga svakakoNeznam bas, ja kad idem kod prositutke. Ja trpam ona prima . Uvijek utrpam barem jedan gol.
Ma ne viii, generalno ljudi koji pisu recenzije o zenama...pa svi pišu svašata,a ja ispao tračer. pa što sam to tračao? reci molim te
Uvijek je posran onaj koji placaM jasno ali ona trpa pare u dzep a primila bi ga svakako
Znaš da jesi....pa svi pišu svašata,a ja ispao tračer. pa što sam to tračao? reci molim te
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|