Joelongxxl
Well-known member
SiG to ti je bar lako. Do podne sise, od podne guza. Osobno dajem prednost sisama.Ne znam jel da stavim sise, dupe ili facu... Jbt tesko je biti savrsen...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SiG to ti je bar lako. Do podne sise, od podne guza. Osobno dajem prednost sisama.Ne znam jel da stavim sise, dupe ili facu... Jbt tesko je biti savrsen...
Po noci je faca.. Ostanite budni...SiG to ti je bar lako. Do podne sise, od podne guza. Osobno dajem prednost sisama.
Sig, ne izmisljaj. Reci ekipi da me molis u pp da ti dodem puniti guzicu ali da necu jer mi nisi napeta..Marijole mi je priznao u pp da ga to pali.
Stay on...Po noci je faca.. Ostanite budni...
Mos mislit, tri puta te nisam pustila a ni necu...Sig, ne izmisljaj. Reci ekipi da me molis u pp da ti dodem puniti guzicu ali da necu jer mi nisi napeta..
Samo te volim zajebavat jer se lako palisMos mislit, tri puta te nisam pustila a ni necu...
Tko je odbijen ima se pravo ljutit...Bez brige, sad ce sombrero,ventura.....doci ce ti ego na pravo mjestoMos mislit, tri puta te nisam pustila a ni necu...
Taman radim nocnu.Po noci je faca.. Ostanite budni...
I ja tebe...Samo te volim zajebavat jer se lako palis
Da sam te mislila pustit pustila bi te one dvije noci kad si me molio da dodes... Ali, nisam...Tko je odbijen ima se pravo ljutit...Bez brige, sad ce sombrero,ventura.....doci ce ti ego na pravo mjesto
Jok, drugi su na koljenima, ja stojim uspravno...Nijednoj na koljena nisam pao...a tebi je ipak to u opisu posla
Samo uspravno i ponosno...Ti si vec davno na koljenima...
Ne smeta mi,volim kad se prima umisljenkomarijole pusti SIG na miru. hahah ona je savršenstvo u svakom obliku.
Ma kakva droga, to je za slabice...Reko je jedan covjek na 24 sata: seks, droga i Sekulic Goga
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|