Budi noćas Torres Fernando, puni me kao Kristijano Ronaldo. Zabij gol, zabij gol, zabij gol. xDvjerojatno . ko naša nives celzijus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Budi noćas Torres Fernando, puni me kao Kristijano Ronaldo. Zabij gol, zabij gol, zabij gol. xDvjerojatno . ko naša nives celzijus
Ono soft, ili u Gonzo hardcore stilu?
HardcoreOno soft, ili u Gonzo hardcore stilu?
Nisam ni sumnjo eeeHardcore
Kažem ti ja, SIG ima mračan um. xDNisam ni sumnjo eee
Ma jok...još nema ljubavi? haha
I sise i dupe slatko izgledajuNe znam jel da stavim sise, dupe ili facu... Jbt tesko je biti savrsen...
I jos zamisli kad stavi strap on i zabije ti ga u guzovestvarno lijepo uhh.ssv sam se naježio
Kako ti to znaš?Sombrero imaš u Varaždinu za Sugar Dadija, to ti je blizu.
Lukav je on.Ventura sve zna, sta je tu cudno?
hahha to je premlado za mene. vidim pratiš sve teme hahaSombrero imaš u Varaždinu za Sugar Dadija, to ti je blizu.
šta si navalio na mene haha?I jos zamisli kad stavi strap on i zabije ti ga u guzove
najlukaviji lik ikad. Doletio do SiG ni kriv ni duzan. Na foru da se nije ljubio posto glavna faca foruma i sad jos trpa sa strane. To je lisica samo takva prijatelju moj.Lukav je on.
Sori hahaha necu vise. Odlicno mi je jutro pocelošta si navalio na mene haha?
Slažem se. Teško je to i kopirati, to ili imaš ili nemaš. Ne može to svako zaista.najlukaviji lik ikad. Doletio do SiG ni kriv ni duzan. Na foru da se nije ljubio posto glavna faca foruma i sad jos trpa sa strane. To je lisica samo takva prijatelju moj.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|