Nesces ga primiti Sig. Od sombrera, venture... i hocesNe smeta mi,volim kad se prima umisljenko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nesces ga primiti Sig. Od sombrera, venture... i hocesNe smeta mi,volim kad se prima umisljenko
To zbog rime da moze doc goga sekulicMa kakva droga, to je za slabice...
Evo sve ga se nisam naprimalaNesces ga primiti Sig. Od sombrera, venture... i hoces
Daj smisli nesto zabavno, nemoj postat dosadan....Evo sve ga se nisam naprimala
Ovo je ipak tvoj cirkus...zabavi ih tiDaj smisli nesto zabavno, nemoj postat dosadan....
Ali ti si moj lav u kavezu....Ovo je ipak tvoj cirkus...zabavi ih ti
To su ovi sto klecu i mole da dodu do tebe...ja neAli ti si moj lav u kavezu....
Pomocu tebe palim sire mase...To su ovi sto klecu i mole da dodu do tebe...ja ne
Pa mislim, mozete svi klecat ali ja sam jasno napisala sto mislim o ljudima sa foruma... Zajebancija da, sastanci nePomocu tebe palim sire mase...
Ja sam ovdje zbog Venture, kasnije zbog BicaPomocu tebe palim sire mase...
Jasno, a prcajuci tebe postajemo najcitaniji.. Vidi koliko nas ljudi sada cita...Ja sam ovdje zbog Venture, kasnije zbog Bica
Ja samo vidim da Bico cita...Jasno, a prcajuci tebe postajemo najcitaniji.. Vidi koliko nas ljudi sada cita...
Najcitanija rubrika na forumu...Ja samo vidim da Bico cita...
nadam se da ovo za mene ne važi hehePa mislim, mozete svi klecat ali ja sam jasno napisala sto mislim o ljudima sa foruma... Zajebancija da, sastanci ne
A i dalje mi nije potvrdio panteruJa samo vidim da Bico cita...
Za svejbg.nadam se da ovo za mene ne važi hehe
A ja sam dobra dusa i od admina za ovo ne trazim nikakvu naknadu....Zanimljivo štivo ali da vam nema SiG sauera nebi bilo vrijedno čitanja
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|