Sisata i guzata
Well-known member
Dva poznata lijecnika u Zagrebu, dali su mi cak i posjetnice... Eto to je ono cega se sjecam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio je jako vitalan 80-togodisnjak,cak je i trenirao sa mnom, isli smo na Sljeme, imao je vikendicu malo van Zagreba pa bi nam tamo pripremio rucak, donosio bi mi knjige...ali previse je zagrizao, zahtjevao je da se vidimo skoro svaki dan i puklo jeZašto si ga zapamtila ako nije ostavio traga?
Pametno si napravila.Bio je jako vitalan 80-togodisnjak,cak je i trenirao sa mnom, isli smo na Sljeme, imao je vikendicu malo van Zagreba pa bi nam tamo pripremio rucak, donosio bi mi knjige...ali previse je zagrizao, zahtjevao je da se vidimo skoro svaki dan i puklo je
Eeee mislim da nije bio ni jedan... Ali takodjer ne pitam ja nikoga cim se bavi, jedino ako kaze, tako da nije iskljuceno...Astronaut?
Primjetio sam dsda i se super stesala. BravoNe kuham, hranim se vani.. Jos i da kuham tocno bi pukla
Youri Djorkaeff? On je poznat bio nekada...Jel bio koji poznati nogometaš?
Daaa necak jednog lika sa kojim se znam al to cemo preskociti, nije na oglas, dva talijana, francuz, tri turcina i australac sa kojim mi je pukao kondom u SheratonuJel bio koji poznati nogometaš?
Neee..Robert Prosinečki?
Jel možda Didier Deschamps?Francuz je dolazio skoro dvije godine, bio je sa mnom u svim stanovima osim u zadnjem i na kraju vise nisam imala vremena
Potpisivao se sa E...Jel možda Didier Deschamps?
Napravila je krivo , trebala se udati za njega jbt , 80 god ????Pametno si napravila.
Stariji gospon iz Leona, dva tjedna je bio tu dva tjedna tamo...Claude Makélélé?
Da jebote, vidiš lukavo. Sve bi joj ostalo, ili barem dio. Sada bi na proljeće mogli roštiljati u vikendici i uživati u prirodi na čistom i friškom zraku. Sig, nisi razmišljala.Napravila je krivo , trebala se udati za njega jbt , 80 god ????
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|