Sisata i guzata
Well-known member
Mozart, jel znas pjesmu Maja Marijana - Smekeru? Eee... Ta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Normalno da znam. Mlad sam, imam 22 godine ali ovo se u osnovnoj slusalo dok smo na likovnom kartali belu. Svi smo se pretvorili u munje i sevaliMozart, jel znas pjesmu Maja Marijana - Smekeru? Eee... Ta...
E ta je najskupljaNormalno da znam. Mlad sam, imam 22 godine ali ovo se u osnovnoj slusalo dok smo na likovnom kartali belu. Svi smo se pretvorili u munje i sevali
Ja sam i dalje zakleti fan Jane Todorovic, kad udari njen instrumental i jos njena glascina, grizem case.E ta je najskuplja
Moramo ti i ja u kafanuJa sam i dalje zakleti fan Jane Todorovic, kad udari njen instrumental i jos njena glascina, grizem case.
Sa posvetomE ta je najskuplja
Po poprsju ti i jana ste tu negdje hahahaMoramo ti i ja u kafanu
Dogovoreno!Moramo ti i ja u kafanu
Ali za moj ukus nekako prenovo. Odrastao sam uz ove kafanske pjevace. Saban, Sinan, Mitar, Dzej, Jasar, Dragana, Jana, SekaI kad poslusas njen reportoar uzivo s allegro bendom ima stvarno sirok spektar sto se tice glasa..
Jao kad se otvore kafane..Dogovoreno!
Jebote kolko ljudi na okupu, u današnje vrijeme nezamislivo, kakva čudna vremenaOvo je moja stvar:
Da sam neznam di, neznam kad, pijan il trijezan kad mi ovo pustis ovo je samo moje.
Danas cijeli dan... Zezam se.... Vidis da svakih 2 sata navratim ovdjeSigica je vjerojatno na onoj stvari kad nije na forumu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|