Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al sto vise volis... Ja definitivno 1Trenutno 2... na ljeto 1...
Ma super je to u Alpama al zima u gradu uz svakodnevne obaveze je koma... Uf cista romantika, samo jos uvijek nemam s kimA more je more ali ni 2 nije neprivlacno puno od 1.
Zamisli koliba u alpama, snijeg do krova, ti i netko zapeli unutra, u kaminu vatra gori, vas dvoje ispred kamina, s dobrim vinom i mezom... i lagano.. daleko od svih... meni to jebeno zvuci... malo sladunjavo ali top
užasMa Nives ubija.
Najbolji jesi moj mali Messi
daj me protresi, danas je tvoj dan
nadigraj me u finalu
ti budi pobjednik
jer ja gubiti znam
Ref.
Gol, gol, zabij gol, gol
daj mi gol, gol
jer ti to mozes
uvijek do bola da udjes
i ja sam gola
Ti si gol, zabij mi gol
ja sam gola, zabij do bola
ti si gol, zabij mi gol
zabij gol
Igras, driblas, tehniciras
fauliras pa me nerviras
nocas zato budi mi zlatan
zabij gol
Najbolji zbilja moj David Villa
nocas iz milja, pehar ti prepustam
budi moj Torres Fernando
veceras puni me kao Cristiano Ronaldo
Ref.
Bolje branim nego Neuer
Manuel s tobom i u duel
igrajmo se Lige sampiona
zabij gol, zabij gol
zabij gol
xD
"Steta sto... Sto je kurva"
Samo mora biti bogat, obrazovan, crn, visok, šarmantan, inteligentan, humoristična i prije svega normalan. SIG, dodaj ako sam fulao štogod. XDMa grad ne.. fuujj... a budimo realni ni 1 nije u gradu
I za to moras na godisnji na obalu ili na neku top destinaciju.
Ma imas s kim, tu je bar ponuda siroka
ZanimljivSamo mora biti bogat, obrazovan, crn, visok, šarmantan, inteligentan, humoristična i prije svega normalan. SIG, dodaj ako sam fulao štogod. XD
znači nemaš pojma o muziciJa mogu sve slusat, ama bas sve.. jbga multinacionalno sam dijete pa ono.. gutam sve od ac/dc-a do sabana saulica, naravno da svaki zanr ima ono najbolje od svojega...
Ali ako gledamo bas stilsku izvedbu i pjesme kije su radjene za vjecnost danas ih ima jako malo..
A tako i izvodaca, barem sa nasih prostora dok su krajem proslog stoljeca postojali mnogi izvodaci cije su pjesme bile na vrhunskom nivou.
Meni je prije godinu dana pravo otkrice bio Jonathan band, nasi decki.
Vratili su me u 80.-te, i pruzili mi osjecaj koji rijetko tko moze pobuditi u meni samo tako, pruzajuci mi tu neku nostalgiju za odredenim razdobljem.
Da ima ono nesto u sebi sto privlaci...Zanimljiv
majko mila.šta ovaj priča?Na domacoj sceni nema vise tako mocnih ajmo reci ozbiljnih pjesama, sve neke pjesmice za djecu koje zatupljuju do bola.
Prije ces naci nesto dobro u susjednim nam zemljama pa cak i uz lagani stimung harmonike al opet da nije cajkusa, po meni prezalosno.
Da nema vise kvalitetnih izvodjaca glazbe, sto je i istina...majko mila.šta ovaj priča?
SVEa što fali i cajkama?
Eto, kompletirali smo. Ukoliko ima potencijalnih kandidata i prepoznaju se u navedenom, javite se SIG u pretinac pisane pošte. xDDa ima ono nesto u sebi sto privlaci...
Dzabe, ne otvaram taj pretinacblokiram sudbinu...Eto, kompletirali smo. Ukoliko ima potencijalnih kandidata i prepoznaju se u navedenom, javite se SIG u pretinac pisane pošte. xD
Mogu sve slusat, ali samo u odredenim stvarima uzivam da se bolje izjasnim.znači nemaš pojma o muzici
A na ovo je SiG dala vec odgovor.majko mila.šta ovaj priča?
Eto kakva si ti, nisi nimalo kolegijalna i radiš protiv sebe. xDDzabe, ne otvaram taj pretinacblokiram sudbinu...
Ovo je poltronizam 100% , odreći ću se svog termina , molim te SiG riješi ga da nam bude lakše . Imaš zadatak da riješiš Sombrera i da napišeš recenzijuza danas si u pravu. ali hrvatski stari rock je najbolji na svijetu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|