Sisata i guzata
Well-known member
Ljude to zanima a oni im pruzaju sto zele..Pa to je dovoljna svrha - oni su zaradili...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljude to zanima a oni im pruzaju sto zele..Pa to je dovoljna svrha - oni su zaradili...
Bože sačuvaj. xDLjude to zanima a oni im pruzaju sto zele..
A treba malo ljudima da se opuste, ne samo potresi, korona i politika...Bože sačuvaj. xD
Ma oke, ali godinama rade.A treba malo ljudima da se opuste, ne samo potresi, korona i politika...
Svrha je i da se ljudi posvadjaju, iskale svoje frustracije sto nemaju 14 k za torbu ili trbuscic kao Maja...Ma oke, ali godinama rade.
Pa koja je svrha "Maja otišla u vrući Dubai i pokazala trbuščić".
Ili Knoll prošetala u tangama po snijegu.
Ili Marko Grubnić nosi torbu od 14k kuna.
Wtf? xD
Nema smisla zaista.
Ćeš se opuštati uz Grubnića?! Vidi mu zubi na slikama. Svjetliji od Hrvatske budućnosti.A treba malo ljudima da se opuste, ne samo potresi, korona i politika...
Ja sam deaktivirala fejs radi tih komentara,... svatko se pljuje, meni ne smeta nitko, ne citam to ali ako ljude zanima...Svrha je i da se ljudi posvadjaju, iskale svoje frustracije sto nemaju 14 k za torbu ili trbuscic kao Maja...
90 %populacije je nazalost zavidno Grubnicu na toj torbi...Ja sam deaktivirala fejs radi tih komentara,... svatko se pljuje, meni ne smeta nitko, ne citam to ali ako ljude zanima...
Nije pljuvanje, što mene tiče može i na glavi dubiti. Samo me zanima koja je svrha toga svega. xDJa sam deaktivirala fejs radi tih komentara,... svatko se pljuje, meni ne smeta nitko, ne citam to ali ako ljude zanima...
Onda je populacija u klincu ako je tako. xD90 %populacije je nazalost zavidno Grubnicu na toj torbi...
Da... Ja jednostavno ne mogu gledati primitivizam i sutjeti.. Ljudi mu u komentarima doslovno jebu mater zato sto je 24 h objavio clanak o njemu... A 24 h je to objavio jer zna da dira ljudske komplekseNije pljuvanje, što mene tiče može i na glavi dubiti. Samo me zanima koja je svrha toga svega. xD
Deaktivirala fejs radi toga? Svašta. xD
A i to je istina...Onda je populacija u klincu ako je tako. xD
Dobro, to svakako nije uredu. Apsolutno se slažem, bolje ignorirati.Da... Ja jednostavno ne mogu gledati primitivizam i sutjeti.. Ljudi mu u komentarima doslovno jebu mater zato sto je 24 h objavio clanak o njemu... A 24 h je to objavio jer zna da dira ljudske komplekse
Ma neee nego mi generalno smeta primitivizam u svemu, ja to niti slusam niti gledam ali koja je svrha da pljujem po nekome na internetu, nije taj kriv sto su objavili clanak o njemu, narod je kriv sto to cita...Dobro, to svakako nije uredu. Apsolutno se slažem, bolje ignorirati.
Ti si neka sva osjećajna onda, zanimljivo.
Recimo, poskupljenje goriva ne zanima nikoga i ima mozda tri komentara a Nives 300...Ma neee nego mi generalno smeta primitivizam u svemu, ja to niti slusam niti gledam ali koja je svrha da pljujem po nekome na internetu, nije taj kriv sto su objavili clanak o njemu, narod je kriv sto to cita...
Otišlo je gore danas. Najskuplji smo u EU naspram standarda.Recimo, poskupljenje goriva ne zanima nikoga i ima mozda tri komentara a Nives 300...
Ma Nives ubija.Recimo, poskupljenje goriva ne zanima nikoga i ima mozda tri komentara a Nives 300...
Takva je vecina danasnjih pjesamaKad sam bila klinka pitala sam staru zasto sve pjesme govore o ljubavi, a pogle ovo sadMa Nives ubija.
Najbolji jesi moj mali Messi
daj me protresi, danas je tvoj dan
nadigraj me u finalu
ti budi pobjednik
jer ja gubiti znam
Ref.
Gol, gol, zabij gol, gol
daj mi gol, gol
jer ti to mozes
uvijek do bola da udjes
i ja sam gola
Ti si gol, zabij mi gol
ja sam gola, zabij do bola
ti si gol, zabij mi gol
zabij gol
Igras, driblas, tehniciras
fauliras pa me nerviras
nocas zato budi mi zlatan
zabij gol
Najbolji zbilja moj David Villa
nocas iz milja, pehar ti prepustam
budi moj Torres Fernando
veceras puni me kao Cristiano Ronaldo
Ref.
Bolje branim nego Neuer
Manuel s tobom i u duel
igrajmo se Lige sampiona
zabij gol, zabij gol
zabij gol
xD
Svi se kao furaju na novac, moc, seks, drogu a najsiromasnija smo drzava u EU....Takva je vecina danasnjih pjesamaKad sam bila klinka pitala sam staru zasto sve pjesme govore o ljubavi, a pogle ovo sad
Pranje mozga klincima.Svi se kao furaju na novac, moc, seks, drogu a najsiromasnija smo drzava u EU....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|