ako mi lik obeca da mi nece slomiti srceko svaki kurac je dobarhaha voliš obrezani ili neobrezani?
mislim da se antonio slaze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako mi lik obeca da mi nece slomiti srceko svaki kurac je dobarhaha voliš obrezani ili neobrezani?
Ti mi reci kakve voliš, na takvima se odmah vidi da su prikrivene pedercinehaha voliš obrezani ili neobrezani?
Ja sam svoje jos popodne pojeo, al svejedno umirem cijeli dan od smijeha.. nisam se mogo ni koncentrirat na poslu, samo se refresho stranicu da vidim nastavakyep
kokice
ajmo decki, make my night
Pa sve te poruke su moje ali lazne jer svi koji pisu poruke i traze slike i opis od cura sa oglasu su drkađije, to nisu pravi klijenti. Znam to iz iskustva jer sa partnericom odradim samo one koji nazovu i direktno dođu bez okolisanjaKakav antitalent u pizdu materinu
Moderator, jesam ti ja frend?Mi nismo frendovi , malo pripazi .
Bico ti si pravi makro, ali ti to radiš iz humanitarnih razloga(ipak je bio potres treba imati srca) pa svu lovu ostaviš atraktivnoj 35..Kužiš se u stanje zdravlja šireg građanstva i to jako brineš.. Ček pa Bico pa ti si Capak zapravo!!Pa sve te poruke su moje ali lazne jer svi koji pisu poruke i traze slike i opis od cura sa oglasu su drkađije, to nisu pravi klijenti. Znam to iz iskustva jer sa partnericom odradim samo one koji nazovu i direktno dođu bez okolisanja
Evo daj broj Antoniju, on ce atraktivnu 35,a ti njega,malo u vlakic, a lovu uplatite za stradale u potresu tako i tako Antonio je pun ko brod, firma, Porsche siguran sam i jahtica od 30-tak metara,tako da vidim lova nije problem, a i Bici nije problem dok svi koristite kondome,oralno bez Bico ili?Pa sve te poruke su moje ali lazne jer svi koji pisu poruke i traze slike i opis od cura sa oglasu su drkađije, to nisu pravi klijenti. Znam to iz iskustva jer sa partnericom odradim samo one koji nazovu i direktno dođu bez okolisanja
Srecom da je kita manjaPogledajte prilog 445
Ko tu koga vozi? Meni se čini da tebe voze Antonio...
Skuzila sam da previse pijemDobro jutro, jel ima koga? Nešto je zamrlo ovdje
Sad kavica,novine, lagano jutro u birtiji...Skuzila sam da previse pijem
A ne on traži veliko, kaže sve mu malo, ali da u ovoj slučaju jer nagla mu ova(j)Srecom da je kita manja
Raspitat cu se, mozda Doris nekoga znaA ne on traži veliko, kaže sve mu malo, ali da u ovoj slučaju jer nagla mu ova(j)
Hehehe, joj baš mi popravi ova birtija jutro, kad citam kako se dobro zabavljate... Pitaj pitaj, da pomogneš, traži dugo već nikako da nađe.. Budi kolegijalna..Raspitat cu se, mozda Doris nekoga zna
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|