jbt , napisao bi mu i na kojem je katu , ali ne mogu ovako zbog diskrecije . Tako da Marijole prije jebačine mora na kondicijske pripreme .Jaoo ti sve znas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jbt , napisao bi mu i na kojem je katu , ali ne mogu ovako zbog diskrecije . Tako da Marijole prije jebačine mora na kondicijske pripreme .Jaoo ti sve znas
Bico, posran si prestani vise...Dokazali smo da je atraktivna35 koju tu nudis bez kondoma tvoja partnerica...E pa da je marijole dosao u utrine kako mu je bilo napisano vidio bi da je to moja prevara s kojom sam dobio ono sta sam zelio na forumu
Nije a to si se mogao uvjerit da si dosao u utrine jer tamo nema mene i partnerice, mi smo na drugom kraju grada drkađijoBico, posran si prestani vise...Dokazali smo da je atraktivna35 koju tu nudis bez kondoma tvoja partnerica...
Da ti screenshotam poruke?Nije a to si se mogao uvjerit da si dosao u utrine jer tamo nema mene i partnerice, mi smo na drugom kraju grada drkađijo
Odkuda sada žena? Pa rekao si da curu imaš danas i da od SIG nema ništa.Nema nervoze,nego čemu isticanje sto ne netko napisao ili radio, svi smo tu da nesto probamo ili neku fantaziju ispunimo,ako sam htio probati transicu probao sam, masa njih je probala kitu samo se boji priznat,ja se i dalje doma vratim ženi a ostali i dalje skupljaju hrabrost da probaju nesto drugo
Kakav antitalent u pizdu materinuNije a to si se mogao uvjerit da si dosao u utrine jer tamo nema mene i partnerice, mi smo na drugom kraju grada drkađijo
igra ko tu koga jebeKakav antitalent u pizdu materinu

pa mora braniti svoju zenu i integritet svog kurcaAl Bico ne odustaje
fujNema nervoze,nego čemu isticanje sto ne netko napisao ili radio, svi smo tu da nesto probamo ili neku fantaziju ispunimo,ako sam htio probati transicu probao sam, masa njih je probala kitu samo se boji priznat,ja se i dalje doma vratim ženi a ostali i dalje skupljaju hrabrost da probaju nesto drugo
A tebe isto kompleksi peru pa na forumu moraš iskazati iste
ako mi lik obeca da mi nece slomiti srceko svaki kurac je dobarhaha voliš obrezani ili neobrezani?
Ti mi reci kakve voliš, na takvima se odmah vidi da su prikrivene pedercinehaha voliš obrezani ili neobrezani?

Ja sam svoje jos popodne pojeo, al svejedno umirem cijeli dan od smijeha.. nisam se mogo ni koncentrirat na poslu, samo se refresho stranicu da vidim nastavakyep
kokice
ajmo decki, make my night

Pa sve te poruke su moje ali lazne jer svi koji pisu poruke i traze slike i opis od cura sa oglasu su drkađije, to nisu pravi klijenti. Znam to iz iskustva jer sa partnericom odradim samo one koji nazovu i direktno dođu bez okolisanjaKakav antitalent u pizdu materinu

|   | 
   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 |