Sisata i guzata
Well-known member
Jaoo bas si simpa balonjaIgnoriraš s odgovorima i spominjanjem mene, ubila se od ignoriranja.. nemoj to raditi stres ti samo dodaje kile gore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaoo bas si simpa balonjaIgnoriraš s odgovorima i spominjanjem mene, ubila se od ignoriranja.. nemoj to raditi stres ti samo dodaje kile gore
Ajde ajde manje transica, vise sparaj lovu pa ces jednom kupiti neki autic i mozda uloviti koju pickuJaoo bas si simpa balonja
Treba sve probati zato i jesmo tuOvaj je bar iskren. Ne izmotava se ko Bico. Kaze da voli kurac i bok
Hahahaha vrhAjde ajde manje transica, vise sparaj lovu pa ces jednom kupiti neki autic i mozda uloviti koju picku
Jos si mozda smislio koji komentar?Hahahaha vrh
Antonio ajde se samo malo smiri da i ja ispricam jednu anegdotu. O BiciTreba sve probati zato i jesmo tu
Eee mali radi ovog ces biti block....Šta si se iznervirao,ko ti trese kavez majmune?
Zašto da smišljam kom kad si ranije napisala da ignoriraš a vidim i dalje mi stižu notifikacije od tebeJos si mozda smislio koji komentar?
Da cujemo....Antonio ajde se samo malo smiri da i ja ispricam jednu anegdotu. O Bici
Ajde bez nervoze , utvrdili smo da si uglavnom iskren , za razliku od Bice . Radiš to što radiš, voliš muškarce u dupe i to je uredu. Pa nismo mi ovdje homofobi .Hahahaha vrh
Gdje nam je prijatelj Bico...Da cujemo....
Slazem se. Ja vas iskreno ne volim ali postujem njihov izborAjde bez nervoze , utvrdili smo da si uglavnom iskren , za razliku od Bice . Radiš to što radiš, voliš muškarce u dupe i to je uredu. Pa nismo mi ovdje homofobi .
Korektno!Slazem se. Ja vas iskreno ne volim ali postujem vas izbor
Nema nervoze,nego čemu isticanje sto ne netko napisao ili radio, svi smo tu da nesto probamo ili neku fantaziju ispunimo,ako sam htio probati transicu probao sam, masa njih je probala kitu samo se boji priznat,ja se i dalje doma vratim ženi a ostali i dalje skupljaju hrabrost da probaju nesto drugoAjde bez nervoze , utvrdili smo da si uglavnom iskren , za razliku od Bice . Radiš to što radiš, voliš muškarce u dupe i to je uredu. Pa nismo mi ovdje homofobi .
Odlično za tebe, lijepo je i da imaš ženu . Koristi kondom kad jebeš homoseksualce u dupe , nemoj slušati Bicu .Nema nervoze,nego čemu isticanje sto ne netko napisao ili radio, svi smo tu da nesto probamo ili neku fantaziju ispunimo,ako sam htio probati transicu probao sam, masa njih je probala kitu samo se boji priznat,ja se i dalje doma vratim ženi a ostali i dalje skupljaju hrabrost da probaju nesto drugo
Ja cuvam svoje zdravlje a nakon ovog sta sam na forumu doznao jos cu vise pazitPametnije bi ti bilo da se nisi javio
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|