Sisata i guzata
Well-known member
Ali ne mogu.. Ja sam zauzetaMoram dobiti dozvolu.Ovo je poltronizam 100% , odreći ću se svog termina , molim te SiG riješi ga da nam bude lakše . Imaš zadatak da riješiš Sombrera i da napišeš recenziju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ne mogu.. Ja sam zauzetaMoram dobiti dozvolu.Ovo je poltronizam 100% , odreći ću se svog termina , molim te SiG riješi ga da nam bude lakše . Imaš zadatak da riješiš Sombrera i da napišeš recenziju
Imaš dozvoluAli ne mogu.. Ja sam zauzetaMoram dobiti dozvolu.
Jel si skuzio moderator da se sombrero i ja u svemu slazemo?Ali ne mogu.. Ja sam zauzetaMoram dobiti dozvolu.
ja sam za haha.uvijekOvo je poltronizam 100% , odreći ću se svog termina , molim te SiG riješi ga da nam bude lakše . Imaš zadatak da riješiš Sombrera i da napišeš recenziju
Nosi ga do djavola , ne mogu ga više ovdje čitat , daj mu pičke više pa da umukneJel si skuzio da se sombrero i ja u svemu slazemo?
a ja mislio da si ti uvijek glavna. da tebi nitko ne može ništa. omekšala si SIG odkad si bila sa venturom hehehAli ne mogu.. Ja sam zauzetaMoram dobiti dozvolu.
Zaljubila sam se u medjuvremenu...a ja mislio da si ti uvijek glavna. da tebi nitko ne može ništa. omekšala si SIG odkad si bila sa venturom heheh
hahah sad će ispasti da ti se uvlačim. al ne.slučajno ispaloJel si skuzio moderator da se sombrero i ja u svemu slazemo?
Ja sam i inace mekana, samo se pravim tvrda,Zaljubila sam se u medjuvremenu...
Dobit ćeš pičke , dosta više .mada si za mene vrh
Dugo nisam imala ovakvog fanaDobit ćeš pičke , dosta više .
garantiraš?haahDobit ćeš pičke , dosta više .
bome nisi. u čk ću osnovati tvoj fan klubDugo nisam imala ovakvog fana
I misteriozan i neuhvatljivMi samo upijamo, treba bit zrtva ko ventura i slagat se sa SiG ko sombrero onda ce valjda bit sanse i za nas. Sta je iduce?
Ali moje srce je zauzeto...I misteriozan i neuhvatljiv
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|