Sisata i guzata
Well-known member
E al pocela sam raditi kao kristalka, gledam da i meni pase i da ima veliki kuracCek malo..bila je prica moji uvijeti su 1000e. Kome pasu neka krene...
Bico skuplja pare a ti mjenjas uvijete???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E al pocela sam raditi kao kristalka, gledam da i meni pase i da ima veliki kuracCek malo..bila je prica moji uvijeti su 1000e. Kome pasu neka krene...
Bico skuplja pare a ti mjenjas uvijete???
Furas se na VIP?E al pocela sam raditi kao kristalka, gledam da i meni pase i da ima veliki kurac
Ja se nw furam, ja jesam VIP... Objasnila sam vec da ne moze VIP bit zena koja ima oglas na bilo kojoj straniciFuras se na VIP?
Moderator je tu, kaj ti on više ne paše?Venturaaaaa.....
Venturaaaaa.....
On me masirao u cetvrtak i jos se oporavlja...Moderator je tu, kaj ti on više ne paše?
Ne ja sam ti objasnio sta je uglavnom Vip cura ali nisi dobro savladala gradivo ... vip cure su uglavnom cure koje se bave ovim poslom a nikada se nisu oglasavale. To ide preko preporuka,poznanika itd..Ja se nw furam, ja jesam VIP... Objasnila sam vec da ne moze VIP bit zena koja ima oglas na bilo kojoj stranici
E pa to sam ti ja...Ne ja sam ti objasnio sta je uglavnom Vip cura ali nisi dobro savladala gradivo ... vip cure su uglavnom cure koje se bave ovim poslom a nikada se nisu oglasavale. To ide preko preporuka,poznanika itd..
Hajde izaberi ana ili ja, prvo da zaustavimo zle glasine
A onda me dodi masirati...Hajde izaberi ana ili ja, prvo da zaustavimo zle glasine
On me masirao u cetvrtak i jos se oporavlja...
Naravno.... Bit ce jos bolje nego prosli put...Moram te i ja malo bolje ispipati nego prošli put.
Meni je drago zbog njega a i zbog tebeDa ti znas Marijole kako je on njezan ljubavnik...
Svrsila sam dva puta....Meni je drago zbog njega a i zbog tebe
Samo VipHajde izaberi ana ili ja, prvo da zaustavimo zle glasine
Ali kako jebes VIP kad si stalno u plavom....Samo Vip
Režem vene , puštam krv u kadu . Naša ljubav više nije na čvrstim temeljima .Da ti znas Marijole kako je on njezan ljubavnik...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|