Sisata i guzata
Well-known member
Ma neeeee ti si mi prva ljubav...Režem vene , puštam krv u kadu . Naša ljubav više nije na čvrstim temeljima .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma neeeee ti si mi prva ljubav...Režem vene , puštam krv u kadu . Naša ljubav više nije na čvrstim temeljima .
Plavom, zelenom kako god hoces..ali mora biti TopAli kako jebes VIP kad si stalno u plavom....
Ne vjerujemSvrsila sam dva puta....
Ali nije VIP... nego je babica u spanskom a ti joj dodes izmedu petog i sedmogPlavom, zelenom kako god hoces..ali mora biti Top
Nije dobro odglumila?Ne vjerujem
Odluči se , Ventura ili ja . Ne mogu više ovako ...........................Ma neeeee ti si mi prva ljubav...
Ja ne glumim. Uvijek brutalno iskrena..Nije dobro odglumila?
rekle da ću im ja biti prvi zajednički hahaVeć su one dogovorile zajedničku akciju , nisi bio ažuran .
Ma ventura nema nista protiv kad ti jebes...Odluči se , Ventura ili ja . Ne mogu više ovako ...........................
Pusti babu u spanskom ima i ona svoje kao sto i ti imas svoje...Imam i ja svoje...Ali nije VIP... nego je babica u spanskom a ti joj dodes izmedu petog i sedmog
Apsolutno... Samo nemoj reci da je to VIPPusti babu u spanskom ima i ona svoje kao sto i ti imas svoje...Imam i ja svoje...
Nije dobro odglumila?
Pa nije sad riječ o Venturi , već o meni i mojim osjećajima .Ma ventura nema nista protiv kad ti jebes...
Jednom kad si me lizao, bilo je prekrasno, a drugi put kad sam bila gore...Mislim da nije toliko dugo trajalo.
Baba u spanskom, ni ti ni cure iz plavog nisu vip. Tu se slazemoApsolutno... Samo nemoj reci da je to VIP
A kaj bi ti bio jedini?Pa nije sad riječ o Venturi , već o meni i mojim osjećajima .
Koja je to baba u Španskom ? Nešto mi tajiš MarijolePusti babu u spanskom ima i ona svoje kao sto i ti imas svoje...Imam i ja svoje...
Ja nisam nista od toga jer mi nismo rang... Ja sam davno izasla iz tog poslaBaba u spanskom, ni ti ni cure iz plavog nisu vip. Tu se slazemo
Neznam ni ja ali valjda ju Sig poznaje...mozda je ipak Vip. Ide na preporukuKoja je to baba u Španskom ? Nešto mi tajiš Marijole
Ma bezveze sam bubnula, ali iako mozda nisi bio jedini sasvim sigurno ih je puno manje nego sto ih ima baba u npr spanskom...Koja je to baba u Španskom ? Nešto mi tajiš Marijole
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|