Sisata i guzata
Well-known member
Ma neeeee ti si mi prva ljubav...Režem vene , puštam krv u kadu . Naša ljubav više nije na čvrstim temeljima .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma neeeee ti si mi prva ljubav...Režem vene , puštam krv u kadu . Naša ljubav više nije na čvrstim temeljima .
Plavom, zelenom kako god hoces..ali mora biti TopAli kako jebes VIP kad si stalno u plavom....
Ne vjerujemSvrsila sam dva puta....
Ali nije VIP... nego je babica u spanskom a ti joj dodes izmedu petog i sedmogPlavom, zelenom kako god hoces..ali mora biti Top
Nije dobro odglumila?Ne vjerujem![]()
Odluči se , Ventura ili ja . Ne mogu više ovako ...........................Ma neeeee ti si mi prva ljubav...
Ja ne glumim. Uvijek brutalno iskrena..Nije dobro odglumila?![]()
rekle da ću im ja biti prvi zajednički hahaVeć su one dogovorile zajedničku akciju , nisi bio ažuran .
Ma ventura nema nista protiv kad ti jebes...Odluči se , Ventura ili ja . Ne mogu više ovako ...........................
Pusti babu u spanskom ima i ona svoje kao sto i ti imas svoje...Imam i ja svoje...Ali nije VIP... nego je babica u spanskom a ti joj dodes izmedu petog i sedmog
Apsolutno... Samo nemoj reci da je to VIPPusti babu u spanskom ima i ona svoje kao sto i ti imas svoje...Imam i ja svoje...
Nije dobro odglumila?![]()
Pa nije sad riječ o Venturi , već o meni i mojim osjećajima .Ma ventura nema nista protiv kad ti jebes...
Jednom kad si me lizao, bilo je prekrasno, a drugi put kad sam bila gore...Mislim da nije toliko dugo trajalo.
Baba u spanskom, ni ti ni cure iz plavog nisu vip. Tu se slazemoApsolutno... Samo nemoj reci da je to VIP
A kaj bi ti bio jedini?Pa nije sad riječ o Venturi , već o meni i mojim osjećajima .
Koja je to baba u Španskom ? Nešto mi tajiš MarijolePusti babu u spanskom ima i ona svoje kao sto i ti imas svoje...Imam i ja svoje...
Ja nisam nista od toga jer mi nismo rang... Ja sam davno izasla iz tog poslaBaba u spanskom, ni ti ni cure iz plavog nisu vip. Tu se slazemo
Neznam ni ja ali valjda ju Sig poznaje...mozda je ipak Vip. Ide na preporukuKoja je to baba u Španskom ? Nešto mi tajiš Marijole![]()
Ma bezveze sam bubnula, ali iako mozda nisi bio jedini sasvim sigurno ih je puno manje nego sto ih ima baba u npr spanskom...Koja je to baba u Španskom ? Nešto mi tajiš Marijole![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|