Sisata i guzata
Well-known member
To ti mora bit utjeha...Ma bezveze sam bubnula, ali iako mozda nisi bio jedini sasvim sigurno ih je puno manje nego sto ih ima baba u npr spanskom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ti mora bit utjeha...Ma bezveze sam bubnula, ali iako mozda nisi bio jedini sasvim sigurno ih je puno manje nego sto ih ima baba u npr spanskom...
Rekla si mi zadnji put da sam ti samo ja u mislima , a sad zazivaš Venturu , ne vjerujem ti više , ovo je brodolom .A kaj bi ti bio jedini?
Pa dobrjooo dodi me ti izmasiraj...Rekla si mi zadnji put da sam ti samo ja u mislima , a sad zazivaš Venturu , ne vjerujem ti više , ovo je brodolom .
Ti si i dalje u tom poslu...ali si valjda izmislila novi nacin rada i prije korone. Rad od kuce(foruma)Ja nisam nista od toga jer mi nismo rang... Ja sam davno izasla iz tog posla
Kad nikad ne mozes nedjeljom, nedjeljom je druga na repertoaruPa dobrjooo dodi me ti izmasiraj...
Ja sam dobila nisam brojala ali sigurno preko 100 poruka cak i ljudi koji su tvrdili da me znaju i davali velike novcane ponude ali nikom, bas nikom nisam odgovorilaTi si i dalje u tom poslu...ali si valjda izmislila novi nacin rada i prije korone. Rad od kuce(foruma)
Jel bi to napravila prostitutka?Ja sam dobila nisam brojala ali sigurno preko 100 poruka cak i ljudi koji su tvrdili da me znaju i davali velike novcane ponude ali nikom, bas nikom nisam odgovorila
nećuPa dobrjooo dodi me ti izmasiraj...
Ja sam dobila nisam brojala ali sigurno preko 100 poruka cak i ljudi koji su tvrdili da me znaju i davali velike novcane ponude ali nikom, bas nikom nisam odgovorila
Pa meni si poslala broj.. ja sam bio 101Jel bi to napravila prostitutka?
kako to meni ne kaže haha
Pa jesam ali zato jer smo se nasli tu na raspravi, inace ne bih..Pa meni si poslala broj.. ja sam bio 101
Jednom kad si me lizao, bilo je prekrasno, a drugi put kad sam bila gore...
Uleti sombrero...sad ili nikadkako to meni ne kaže haha
I moderator te nahvalioPa jesam ali zato jer smo se nasli tu na raspravi, inace ne bih..
Hvala moderatoruI moderator te nahvalio
Badava kad si kasnije sve pokvario...Hvala moderatoru
Znaci ja sam vip.. ja sam dobio preporukuI moderator te nahvalio
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|