jbgBio sam usamljen sinoć, a tebe nigdje![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jbgBio sam usamljen sinoć, a tebe nigdje![]()
Nego Ana, imamo mi tu naseg Venturu, da ti ga posaljemo u goste? Ali treba pazljivo s njim
Ventura ti je super dečko, ima odlične recenzijeNego Ana, imamo mi tu naseg Venturu, da ti ga posaljemo u goste? Ali treba pazljivo s njim
Hmmm , a koga to , mene ili Marijoleta ?hehe čekat ćemo vas u krevetu gole da nas mazite
Marijole, dobro znaš da Ventura ne ide nigdje prije tebe . Prvo moraš ti kod Ane da daš zeleno svjetlo .Nego Ana, imamo mi tu naseg Venturu, da ti ga posaljemo u goste? Ali treba pazljivo s njim
Njegova zelja, moja zapovijed...samo nikako da se javi..Marijole, dobro znaš da Ventura ne ide nigdje prije tebe . Prvo moraš ti kod Ane da daš zeleno svjetlo .![]()
Sretan svrš-etak anamože slobodno
moram ić...raditi došao je klijent
A i recenziju napišeš , onako u njegovom stilu , kratko i jasno u tri riječi .Njegova zelja, moja zapovijed...samo nikako da se javi..
Ti i SiG ne možete na zelenu granuModerator, cim dode ana nestade nam Sig??? Mislim da ne podnosi konkurenciju![]()
Ako imam razloga...ljudi jel vi stenjete u seksu hehe
pusa
U globalu se dosta slazemo ali samo se ne slazemo oko nekih sitnica, naziva, titula..Ti i SiG ne možete na zelenu granu![]()
Zauzeta je....Moderator, cim dode ana nestade nam Sig??? Mislim da ne podnosi konkurenciju![]()
Mi kao ove ploce koje se stalno sudaraju...U globalu se dosta slazemo ali samo se ne slazemo oko nekih sitnica, naziva, titula..![]()
Stavi sliku , pokaži atributeAko imam razloga...
Ali sve je to zasada ne nekih 4 po rihteru...jos nije bio onaj od 6.5Mi kao ove ploce koje se stalno sudaraju...
Cekaj jos neku temuSad cemo uzivo pratit
Ali sve je to zasada ne nekih 4 po rihteru...jos nije bio onaj od 6.5![]()
Necu ih palit kad im necu dati picke... Nije to sam tak lako dobitiStavi sliku , pokaži atribute![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|