jbgBio sam usamljen sinoć, a tebe nigdje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jbgBio sam usamljen sinoć, a tebe nigdje
Nego Ana, imamo mi tu naseg Venturu, da ti ga posaljemo u goste? Ali treba pazljivo s njim
Ventura ti je super dečko, ima odlične recenzijeNego Ana, imamo mi tu naseg Venturu, da ti ga posaljemo u goste? Ali treba pazljivo s njim
Hmmm , a koga to , mene ili Marijoleta ?hehe čekat ćemo vas u krevetu gole da nas mazite
Marijole, dobro znaš da Ventura ne ide nigdje prije tebe . Prvo moraš ti kod Ane da daš zeleno svjetlo .Nego Ana, imamo mi tu naseg Venturu, da ti ga posaljemo u goste? Ali treba pazljivo s njim
Njegova zelja, moja zapovijed...samo nikako da se javi..Marijole, dobro znaš da Ventura ne ide nigdje prije tebe . Prvo moraš ti kod Ane da daš zeleno svjetlo .
Sretan svrš-etak anamože slobodno
moram ić...raditi došao je klijent
A i recenziju napišeš , onako u njegovom stilu , kratko i jasno u tri riječi .Njegova zelja, moja zapovijed...samo nikako da se javi..
Ti i SiG ne možete na zelenu granuModerator, cim dode ana nestade nam Sig??? Mislim da ne podnosi konkurenciju
Ako imam razloga...ljudi jel vi stenjete u seksu hehe
pusa
U globalu se dosta slazemo ali samo se ne slazemo oko nekih sitnica, naziva, titula..Ti i SiG ne možete na zelenu granu
Zauzeta je....Moderator, cim dode ana nestade nam Sig??? Mislim da ne podnosi konkurenciju
Mi kao ove ploce koje se stalno sudaraju...U globalu se dosta slazemo ali samo se ne slazemo oko nekih sitnica, naziva, titula..
Stavi sliku , pokaži atributeAko imam razloga...
Ali sve je to zasada ne nekih 4 po rihteru...jos nije bio onaj od 6.5Mi kao ove ploce koje se stalno sudaraju...
Cekaj jos neku temuSad cemo uzivo pratit
Ali sve je to zasada ne nekih 4 po rihteru...jos nije bio onaj od 6.5
Necu ih palit kad im necu dati picke... Nije to sam tak lako dobitiStavi sliku , pokaži atribute
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|