Draga moja...svaka koja uzima pare za seks je prositutka...Ja nemam musterije. Ja imam dobre prijatelje. Zato sto nisam prostitutka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Draga moja...svaka koja uzima pare za seks je prositutka...Ja nemam musterije. Ja imam dobre prijatelje. Zato sto nisam prostitutka.
A mislim... Sve sto se u mom zivotu ikad dogadalo i dogada ne zna nitko osim mene.. Sve prave i velike stvari su skrivene a ovdje se objavljuje samo zajebncija... Svih ovih godina ja se sastajem sa svojim prijateljima na tjednoj bazi ali to naravno nitko nece napisati jer niti su na forumu a i velika su gospodaonda mu ne moraš biti vjerna haha
Znaci da ima strasti puno a mehanike malo... To su vec kvalitete...Ja nemam musterije. Ja imam dobre prijatelje. Zato sto nisam prostitutka.
Tko je tebi rekao da ja uzimam pare? Jesi mozda negdje vidio cjenik? Pa nismo na EGEDraga moja...svaka koja uzima pare za seks je prositutka...
Cemu ljutnja, cemu pretvaranje. Normalno da nemas cijenik, pa ne vodis pizzeriu..Tko je tebi rekao da ja uzimam pare? Jesi mozda negdje vidio cjenik? Pa nismo na EGE
Laku noc..idem spavat. jer ću svašta napisati. laku noć svima. pusa sig
Ne ljutim se, samo razjasnjavam pojmove jer ocito nije dovoljno jasna razlikaCemu ljutnja, cemu pretvaranje. Normalno da nemas cijenik, pa ne vodis pizzeriu..
Laku noc..Laku noc sig
Stvar je u tome ako platim 30 minuta, trebala bi biti dostupna 30 min da je diram i ljubim.
Sve ok, na ovom forumu nitko ne jebe
Jutrooo, ja jesam... Lijepo sanjala...Dobro jutro svima. Jeste se naspavali, jeste štogod lijepoga sanjali? xD
Pa to je jako lijepo.Jutrooo, ja jesam... Lijepo sanjala...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|