Diskretanvarazdinac
Active member
Ne znam, ali jebo bi ju hahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, ali jebo bi ju hahah
MA nisam iz Vž inace a poslom dodjem, slj put uletit i nema drugeMožda ti piše na računu,ako nema imena na računu ima ti ime na onoj majci zakačeno koje nose.
Sigurno je gužva, u redu stojePozzz, ako koja cura, zena čita, nek se javi za druzenje večeras...
Moze lokacijaZnači znam jednu romkinju, u VŽu, 23god, uredna, mobitel nema, ali podjelim lokaciju gdje je se može naći.
Ali neki brojevi iz ČKa, VŽa za razmjenu
može ,lokacija za romkinju,ja tebi čk i vžZnači znam jednu romkinju, u VŽu, 23god, uredna, mobitel nema, ali podjelim lokaciju gdje je se može naći.
Ima Sandrea kad mi je poslala sliku i jos trazi 500kn nebi je jebo da ona meni plati tolikomože ,lokacija za romkinju,ja tebi čk i vž
Mislim da je i ona cigankaIma Sandrea kad mi je poslala sliku i jos trazi 500kn nebi je jebo da ona meni plati toliko
Odma blokiro i obriso brojMislim da je i ona ciganka
sandrea nije ciganka kao klinci rasli zajedno,jebo a nije prepoznala ide ona i za trista kuna,moraš probat ja probao i nikad više debelaIma Sandrea kad mi je poslala sliku i jos trazi 500kn nebi je jebo da ona meni plati toliko
zanima me romkinja da i to probam,ako mi daš lokaciju i opišeš kako izgleda dam ti od jedne međimurke ove stare imaš na stranici 60.Znači znam jednu romkinju, u VŽu, 23god, uredna, mobitel nema, ali podjelim lokaciju gdje je se može naći.
Moze od romkinje lokacijaajde makron
zanima me romkinja da i to probam,ako mi daš lokaciju i opišeš kako izgleda dam ti od jedne međimurke ove stare imaš na stranici 60.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|