VARAŽDINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Moze li tko pomoc oko plavuse iz Tiska na Trgu slobode u Varazdinu? :)

Nema veze s uslugama samo bilo bi gust nekako doci do nje, a inace nisam iz Vz i nezz kad cu opet tamo, pa ako netko zna bar ime, moze u pvt
na svakom tisku imaš kavu za van, za koju joj treba bar 3 minute da složi... budeš simpatican, pa ponudis da slozi i sebi, ako si joj bar malo privlacan, slozit ce si, tad si na konju prakticki, ako joj nisi napet, reci ce ti nešto u stilu "ne mogu, vec 3 sam danas popila"

sretno

Komunicirao samo preko W...app. nudi svašta. Ali prvo preko uplatnice traži jedan dio love...naravno da nisam bio...na slikama zgodna (ako uopće jesu njene). I naravno ako ne pristaneš odma je bahata..po meni je to navlakuša..tko želi neka proba...
normalno da navlakuša, svi ti accountovi napravljeni na isti dan, al očito da neko bere lovu na tome, još ako su inini bonovi a gorivo ošlo u PM :D

na svakom tisku imaš kavu za van, za koju joj treba bar 3 minute da složi... budeš simpatican, pa ponudis da slozi i sebi, ako si joj bar malo privlacan, slozit ce si, tad si na konju prakticki, ako joj nisi napet, reci ce ti nešto u stilu "ne mogu, vec 3 sam danas popila"

sretno
Ma u planu je, samo da smjenu potrefim ;)

Kako se cijene kreću u Vž i okolici?
Naravno da tražitelj usluge želi jeftinije proći a dobit čim bolju uslugu.
Npr. kolko bi bio samo BJ (bez sexa)ili footjob? :cool:

Znači znam jednu romkinju, u VŽu, 23god, uredna, mobitel nema, ali podjelim lokaciju gdje je se može naći.
Ali neki brojevi iz ČKa, VŽa za razmjenu

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh