https://www.oglasnik.hr/osobni-kont...a-ceka-muskarca-za-dobar-provod-oglas-4884803
Jel netko cuo, bio, vidio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na svakom tisku imaš kavu za van, za koju joj treba bar 3 minute da složi... budeš simpatican, pa ponudis da slozi i sebi, ako si joj bar malo privlacan, slozit ce si, tad si na konju prakticki, ako joj nisi napet, reci ce ti nešto u stilu "ne mogu, vec 3 sam danas popila"Moze li tko pomoc oko plavuse iz Tiska na Trgu slobode u Varazdinu?
Nema veze s uslugama samo bilo bi gust nekako doci do nje, a inace nisam iz Vz i nezz kad cu opet tamo, pa ako netko zna bar ime, moze u pvt
Komunicirao samo preko W...app. nudi svašta. Ali prvo preko uplatnice traži jedan dio love...naravno da nisam bio...na slikama zgodna (ako uopće jesu njene). I naravno ako ne pristaneš odma je bahata..po meni je to navlakuša..tko želi neka proba...https://www.oglasnik.hr/osobni-kont...a-ceka-muskarca-za-dobar-provod-oglas-4884803
normalno da navlakuša, svi ti accountovi napravljeni na isti dan, al očito da neko bere lovu na tome, još ako su inini bonovi a gorivo ošlo u PMKomunicirao samo preko W...app. nudi svašta. Ali prvo preko uplatnice traži jedan dio love...naravno da nisam bio...na slikama zgodna (ako uopće jesu njene). I naravno ako ne pristaneš odma je bahata..po meni je to navlakuša..tko želi neka proba...
Ma u planu je, samo da smjenu potrefimna svakom tisku imaš kavu za van, za koju joj treba bar 3 minute da složi... budeš simpatican, pa ponudis da slozi i sebi, ako si joj bar malo privlacan, slozit ce si, tad si na konju prakticki, ako joj nisi napet, reci ce ti nešto u stilu "ne mogu, vec 3 sam danas popila"
sretno
Možda ti piše na računu,ako nema imena na računu ima ti ime na onoj majci zakačeno koje nose.Ma u planu je, samo da smjenu potrefim
Ne znam, ali jebo bi ju hahah
MA nisam iz Vž inace a poslom dodjem, slj put uletit i nema drugeMožda ti piše na računu,ako nema imena na računu ima ti ime na onoj majci zakačeno koje nose.
Sigurno je gužva, u redu stojePozzz, ako koja cura, zena čita, nek se javi za druzenje večeras...
Moze lokacijaZnači znam jednu romkinju, u VŽu, 23god, uredna, mobitel nema, ali podjelim lokaciju gdje je se može naći.
Ali neki brojevi iz ČKa, VŽa za razmjenu
Fejk trazi bonove
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|