Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako oces seks odi do zga tu sve staloPa ima uopće neka za sex?ili samo prevare sa bonom
može ,lokacija za romkinju,ja tebi čk i vžZnači znam jednu romkinju, u VŽu, 23god, uredna, mobitel nema, ali podjelim lokaciju gdje je se može naći.
Ali neki brojevi iz ČKa, VŽa za razmjenu
Ima Sandrea kad mi je poslala sliku i jos trazi 500kn nebi je jebo da ona meni plati tolikomože ,lokacija za romkinju,ja tebi čk i vž
Mislim da je i ona cigankaIma Sandrea kad mi je poslala sliku i jos trazi 500kn nebi je jebo da ona meni plati toliko
Odma blokiro i obriso brojMislim da je i ona ciganka
sandrea nije ciganka kao klinci rasli zajedno,jebo a nije prepoznala ide ona i za trista kuna,moraš probat ja probao i nikad više debelaIma Sandrea kad mi je poslala sliku i jos trazi 500kn nebi je jebo da ona meni plati toliko
zanima me romkinja da i to probam,ako mi daš lokaciju i opišeš kako izgleda dam ti od jedne međimurke ove stare imaš na stranici 60.Znači znam jednu romkinju, u VŽu, 23god, uredna, mobitel nema, ali podjelim lokaciju gdje je se može naći.
Ali neki brojevi iz ČKa, VŽa za razmjenu
Moze od romkinje lokacijaajde makron
zanima me romkinja da i to probam,ako mi daš lokaciju i opišeš kako izgleda dam ti od jedne međimurke ove stare imaš na stranici 60.
Prevara ,šalje slike sa neta i traži aircash uplatu
I onda se čudite kad se više ne jave, zato i ne jebete nego se tu natežete, čim objavite nečiji broj debili navale tako da se neke zbog straha povuku ili promjene broj, zašto ne ostavite jednostavno vi neki mail,jer ima nas koje bi htjele nešto s nekim normalnim koji neče odma pisati tu kak se jebe,kako puši i napisati odma broj. Čitam ove komentare dvije godine i odlučila sam napraviti danas svoj profilNovi broj?
Sta inbox?
Pa neka ga ovdje netko objavi Bog ga jebo, a ne da bude sad sto postova "molim u inbox"
Simona..092 416 1001..diskret.I onda se čudite kad se više ne jave, zato i ne jebete nego se tu natežete, čim objavite nečiji broj debili navale tako da se neke zbog straha povuku ili promjene broj, zašto ne ostavite jednostavno vi neki mail,jer ima nas koje bi htjele nešto s nekim normalnim koji neče odma pisati tu kak se jebe,kako puši i napisati odma broj. Čitam ove komentare dvije godine i odlučila sam napraviti danas svoj profil
Ja sam jedna od onih koja se povukla na dvije godine zbog idiota koji je stavio moj broj na ovom forumu javno,od sedam u jutro do podne imala sam devedeset sedam poziva, polupala sam mobitel jednostavno ga uništila i imala dva stalne. Tako da nemoj ni ti svoj broj pisati jer tebe če zvati pederi a ja svoj broj mobitela neču dati sigurno nikome, javi se na mailSimona..092 416 1001..diskret.
Moze meilJa sam jedna od onih koja se povukla na dvije godine zbog idiota koji je stavio moj broj na ovom forumu javno,od sedam u jutro do podne imala sam devedeset sedam poziva, polupala sam mobitel jednostavno ga uništila i imala dva stalne. Tako da nemoj ni ti svoj broj pisati jer tebe če zvati pederi a ja svoj broj mobitela neču dati sigurno nikome, javi se na mail
Javi se meni na mail brzitop21@gmail.comI onda se čudite kad se više ne jave, zato i ne jebete nego se tu natežete, čim objavite nečiji broj debili navale tako da se neke zbog straha povuku ili promjene broj, zašto ne ostavite jednostavno vi neki mail,jer ima nas koje bi htjele nešto s nekim normalnim koji neče odma pisati tu kak se jebe,kako puši i napisati odma broj. Čitam ove komentare dvije godine i odlučila sam napraviti danas svoj profil
Kolegica da nisi možda ona moja pa se registrirala?Ja sam jedna od onih koja se povukla na dvije godine zbog idiota koji je stavio moj broj na ovom forumu javno,od sedam u jutro do podne imala sam devedeset sedam poziva, polupala sam mobitel jednostavno ga uništila i imala dva stalne. Tako da nemoj ni ti svoj broj pisati jer tebe če zvati pederi a ja svoj broj mobitela neču dati sigurno nikome, javi se na mail
Nemam pojma ko si u poruci mi se javi ugasit ču i mail jer ni ovo nije normalno kolko poruka,previše smaračaKolegica da nisi možda ona moja pa se registrirala?
Al napiši pod kojim si imenom tu da znamNemam pojma ko si u poruci mi se javi ugasit ču i mail jer ni ovo nije normalno kolko poruka,previše smarača
Markonovak841@gmail.comAl napiši pod kojim si imenom tu da znam
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|