Ma neznam dal da idem kao moze mi samo popusit jer ima mengu a nagovarao sam je skoro 5 dana jer kao ne trazi nove. Niti sam pitao niti ne je rekla cijenu. A opet da ne zajebem sad ako dobro izgleda jer ovo sve kaj ima u vz ili je staro ili se jebe na bonove ko nekad telefonske govornice nemozes nac nesto da je dobro i kad ti se digne da nazoves dogovoris i odradis.
Zbog takvih kak si ti se nama ostalima niti neće javiti na telefon. Šaljete glupe poruke danima a dok treba ići u akciju onda `DUPE GAČE ŽVAČE'. Bio sam ja s njom pred dosta vremena i bilo mi je dobro. Dalje me ne pitajte za detalje. Rijetko koja se bu javila na telefon ak nema memoriran tvoj broj kad 100 ljudi zove i šalje poruke a 1 dojde. Takva su moja iskustva s Varaždinkama. Uostalom dojdeš, vidiš i dalje ili ostaneš ili ideš dalje. To je moje mišljenjeMa neznam dal da idem kao moze mi samo popusit jer ima mengu a nagovarao sam je skoro 5 dana jer kao ne trazi nove. Niti sam pitao niti ne je rekla cijenu. A opet da ne zajebem sad ako dobro izgleda jer ovo sve kaj ima u vz ili je staro ili se jebe na bonove ko nekad telefonske govornice nemozes nac nesto da je dobro i kad ti se digne da nazoves dogovoris i odradis.