VARAŽDINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Vidim...nema baš nekog pomaka u grupi a time mislim i u županiji,kako našoj tako i susjednoj...ništa novo..svi još uvijek traže...jedino nisam dugo čuo za djevojku kod Črlenog Lajbeka...pa da vidimo sad....🤔
 
Stari stvar je da nebi htio navlacit zensku ako nije nesto da mi je do pusenja sam bi si ga izdrkal ali pitam posto sam dugo vremena se javljal da bi mi dala priliku pa sad rade platim pusenje pa me ima u memoriji nego profuckat priliku a da mi se bas vozika da bi pogledal to mi je bzvz to se nekad radilo danas se ide po preporuci kad se placa u malom kraju ko sto je vz.
Daj malo gramatike, ovo je teze citati nego glagoljicu... kaj se tice Ane, odi, dobra je :)
 
Dakle ovako...radi se o plavom oglasniku...filter na Varaždinsku županiju i otvori se sve u Varaždinu. Samo su 2-3 sa brojem moba ali kontakt samo na whatapp. Jedna je Nikoleta a druga Lana. Treća nije odgovorila. 700 za 1 sat komplet...mlade obje.. Nikoleta traži jedan dio uplate pa ostalo kad dođeš (nisam glup😂) a kod Lane dođeš i platiš. E sad....nisam bio ali me zanima jeli itko bio ili imao ikakva iskustva. Djeluje mi kao navlakuša. Čudno mi je to da se ne moze nazvati i dogovoriti..
Da čujem.......
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh