karambusija
New member
jel bil kod https://www.oglasnik.hr/osobni-kont...a-ceka-muskarca-za-dobar-provod-oglas-4884803 trazi iskljucivo wap pa mi cudno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je fejk.jel bil kod https://www.oglasnik.hr/osobni-kont...a-ceka-muskarca-za-dobar-provod-oglas-4884803 trazi iskljucivo wap pa mi cudno
Pa normalno da je fejk,pogledaj na link svi njeni oglasi,ima je i u sisku i u varazdinuMislim da je fejk.
Bok imaš koju fukaru iz MeđimurjaOsim debele Sandreje i psihicki trknute Vesne bogami ni u Varazdinu nema nikakve fukare.....ima u medjimurju par kurvestina,al bogami mora covjek za malo picke biti oprezan....jer sposobne su oderat covjeka za vise tisuca eura...zato decki pazite novcanike,pozz svima
Bok Međimurju 42 godine može brojna stranici 6o imaš sve brojeve od starih kokaVŽ ,jedina koja ima prostor je NINA 34godine.ja sam je naganju godinu dana i u 12mj.prošle godine obavilili posao .i sad je nemogu dobiti ove sam ti sve probo ima jedna međimurka isto 42 godine,imam broj .opiši ovu iz kc 42.kako izgleda i dali ima svoj prostor
Moram reagirat sorry... Fukara??? Oprosti, al dal ti poštuješ žene uopče? Koji primitivizam...Bok imaš koju fukaru iz Međimurja
Cijenim tvoj komentar ali ima puno cura u ovom svijetu koje odrade preko kurca i ne zadovoljeMoram reagirat sorry... Fukara??? Oprosti, al dal ti poštuješ žene uopče? Koji primitivizam...
Svi smo mi ovdje s istim razlogom, da nađemo nešto van braka jer il nas to pali il nas žene ne zadovoljavaju... Nemamo hrabrosti il strpljenja te vremena po kafićima tražit besplatnu zabavu a mogli bi pa nam jednostavnije platit i otić sretan...
Pitamo se zašto u vž i okolici nema žena? Ima al ih tjeraju majmuni, budale i kreteni koji se ponašaju ko da su te cure koje idu za novac manje vrijedne... Vrijedne su one puno više od nas... Jer ipak više je nas koji tražimo nego oni koji se nude
Nitko ne zna situaciju zbog čega cura il žena ide za novac s nekim nepoznatim, al ako ide ne mora značit da je manje vrijedna od cure koja se drži nedostižnom
Okolica je mala, skoro svi svakog znaju te cure ne žele imat privatnih problema jer ih uzrokuju ljudi koji ih smatraju fukarama, kurvama il kojim god pogrdnim imenima ih zvali te nakon što im dođe kreten mora mjenjat broj
Cijenite ono što imamo da bi imali više
Pozdrav, tražim curu / damu iz Varaždina i okolice ako neko zna dali ima još koja tu kod nas da ne moram ici u Zg..Možete mi poslati broj i u inbox!
Dobro jesi ti retardiran il se sam tak cesljas? Znaci receno je u drugoj temi da trazi bonove i ti svejedno ljudima tu ljepis isti oglas za koji si sam pito…Lana ♋️radim uživo i online:)
Nudim erotske masaže u svom stanu, moguć dolazak kod vas (prostor ili druge gradove), online druženje Zainteresirani…www.oglasnik.hr
Nisam vidio tu temu i zato sam pitao,danas se tek uclanio na forumDobro jesi ti retardiran il se sam tak cesljas? Znaci receno je u drugoj temi da trazi bonove i ti svejedno ljudima tu ljepis isti oglas za koji si sam pito…
Pas mater kakvi debili sve dolaze na ovaj forum to je cudo
Sretno ti biloNisam vidio tu temu i zato sam pitao,danas se tek uclanio na forum
Nemoj si to poželjet,vidi se da si noviPozz...novi sam ovdje, ima mozda ko sliku od natase...moze mi poslat na mail marko.marko250500@gmail.com
ako nije problem, hvala
Nemoze bit gore od Sandreje.Nemoj si to poželjet,vidi se da si novi
Vjeruj,može.Nemoze bit gore od Sandreje.
Ako ti nitko ne pošalje sliku,lijepo je nazovi dogovori gdje češ je pokupit i kad ona bude čekala ti se ljepo provozaj pored,snimi kak izgleda i ako ti je ok stani pokupi i na posel.Ak ti se ne dopadne staneš i lijepo kažeš oprosti ali nije to to i bok.Eto probaj.Vjerovatno se moze lakse sa njom nego sa sandrejom...ja imam 25 god pa me zanima takvo nesto, pa se nadam da je neko sliko u prolazu ili kad je imao nesto s njom.
ima ko njezin broj?Ako ti nitko ne pošalje sliku,lijepo je nazovi dogovori gdje češ je pokupit i kad ona bude čekala ti se ljepo provozaj pored,snimi kak izgleda i ako ti je ok stani pokupi i na posel.Ak ti se ne dopadne staneš i lijepo kažeš oprosti ali nije to to i bok.Eto probaj.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|