Zna li tko ?Zna li tko kaj.. dal Nina radi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna li tko ?Zna li tko kaj.. dal Nina radi?
nezna nitko nestala bez traga ,bio snjom u 12mjesecu, četiri mjesaca ju nazivam al se ne javljaZna li tko ?
Slično njoj, nađe dečka ili se pomiri s bivšim, pa moramo čekati dok nije opet solo...nezna nitko nestala bez traga ,bio snjom u 12mjesecu, četiri mjesaca ju nazivam al se ne javlja
Moze kontakt u invoxAl je odlična stara koka al puši fenomenalno i radiš šta želiš.... Meni je bolje od puno njih mlađih...
Moze kontakt u ibox?Decki dal je bio tko sa Anom 48god? Imam dogovoreno samo sto nema slike niti poziva samo sms. Zanima me kako izgleda da nebi bilo uzalud potroseno vrijeme a da nije bar nesto?
Moze kontakt od Ane?Moze kontakt u ibox?
Moze broj u inboxAl je odlična stara koka al puši fenomenalno i radiš šta želiš.... Meni je bolje od puno njih mlađih...
48 godina je imala prije pet godina,stara koka,dobra radi sve prvi put s gumicom,poslije i bez,možeš i svršiti i u usta,visoka plava sise 3-4,jedini problem u auto,i vozi je neki lik na mjesto dogovora,večinom kontakt sms porukom,voli u prirodi u šumarku na dekici kupi dekuMoze kontakt u ibox?
imaš na stranici 60 brojeveMoze kontakt od Ane?
Daj mi neki kontakt za tu ženu48 godina je imala prije pet godina,stara koka,dobra radi sve prvi put s gumicom,poslije i bez,možeš i svršiti i u usta,visoka plava sise 3-4,jedini problem u auto,i vozi je neki lik na mjesto dogovora,večinom kontakt sms porukom,voli u prirodi u šumarku na dekici kupi deku
imaš na stranici 60 brojeveDaj mi neki kontakt za tu ženu
Dodes do ulaza uplatis joj bon i onda ti kaze na koja vrata da pozvonis hehehehe...Ima neka na faceu koja mozda cak nije fake....nezz....Dakle ovako...radi se o plavom oglasniku...filter na Varaždinsku županiju i otvori se sve u Varaždinu. Samo su 2-3 sa brojem moba ali kontakt samo na whatapp. Jedna je Nikoleta a druga Lana. Treća nije odgovorila. 700 za 1 sat komplet...mlade obje.. Nikoleta traži jedan dio uplate pa ostalo kad dođeš (nisam glup) a kod Lane dođeš i platiš. E sad....nisam bio ali me zanima jeli itko bio ili imao ikakva iskustva. Djeluje mi kao navlakuša. Čudno mi je to da se ne moze nazvati i dogovoriti..
Da čujem.......
Pa reci koja pa da provjerim prije....Dodes do ulaza uplatis joj bon i onda ti kaze na koja vrata da pozvonis hehehehe...Ima neka na faceu koja mozda cak nije fake....nezz....
samo sam ironičan, tamo sam skoro svaki danda odeš tako, naručiš piće, fino se predstaviš i porazgoovaraš ko čovijek, nije da je gužva 24/7 i da nema vremena za par rečenica.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|