VARAŽDINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Dakle ovako...radi se o plavom oglasniku...filter na Varaždinsku županiju i otvori se sve u Varaždinu. Samo su 2-3 sa brojem moba ali kontakt samo na whatapp. Jedna je Nikoleta a druga Lana. Treća nije odgovorila. 700 za 1 sat komplet...mlade obje.. Nikoleta traži jedan dio uplate pa ostalo kad dođeš (nisam glup😂) a kod Lane dođeš i platiš. E sad....nisam bio ali me zanima jeli itko bio ili imao ikakva iskustva. Djeluje mi kao navlakuša. Čudno mi je to da se ne moze nazvati i dogovoriti..
Da čujem.......

Dakle ovako...radi se o plavom oglasniku...filter na Varaždinsku županiju i otvori se sve u Varaždinu. Samo su 2-3 sa brojem moba ali kontakt samo na whatapp. Jedna je Nikoleta a druga Lana. Treća nije odgovorila. 700 za 1 sat komplet...mlade obje.. Nikoleta traži jedan dio uplate pa ostalo kad dođeš (nisam glup😂) a kod Lane dođeš i platiš. E sad....nisam bio ali me zanima jeli itko bio ili imao ikakva iskustva. Djeluje mi kao navlakuša. Čudno mi je to da se ne moze nazvati i dogovoriti..
Da čujem.......
Dodes do ulaza uplatis joj bon i onda ti kaze na koja vrata da pozvonis hehehehe...Ima neka na faceu koja mozda cak nije fake....nezz....

Moze li tko pomoc oko plavuse iz Tiska na Trgu slobode u Varazdinu? :)

Nema veze s uslugama samo bilo bi gust nekako doci do nje, a inace nisam iz Vz i nezz kad cu opet tamo, pa ako netko zna bar ime, moze u pvt

več vidim porast prometa na kiosku... kad smo kod zgodnih dama, ima kakav info o curama koje rade u kafiću IQ preko studenskog doma?

da odeš tako, naručiš piće, fino se predstaviš i porazgoovaraš ko čovijek, nije da je gužva 24/7 i da nema vremena za par rečenica.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh