Da. Samo tebi se javila, a niko nije bil s njom!Nije fejk jer se je meni javila i razgovarali smo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da. Samo tebi se javila, a niko nije bil s njom!Nije fejk jer se je meni javila i razgovarali smo.
No, dajte gospodo, jel ima koja medicinarka pa makar i pred penziju. Navodno se takve najbolje prase!Da. Samo tebi se javila, a niko nije bil s njom!
Ja ne govorim za ostale,nego za sebe.Mozda su drugi pametni,pa kad se dogovore s curom,ljepo odu i rijese to,a ne da se tu hvale i daju broj i onda svi zivi zovu i nemozes do nje.A danas sam i susret dogovorio tako da milijun posto nije fejk.A ti vjeruj u ono sto si je tvoj mali mozak zamislio.Da. Samo tebi se javila, a niko nije bil s njom!
Mali nemaš ti uopšte pojma šta pišeš. Jako dobro sve znam šta se dešava po tom pitanju. Netko mene ipak informira i znam o njoj nešto. Ide ali je jako proračunata. Previše ne smijem pisati jer će se nešto otkriti. Sretno ti želim u avanturi!Ja ne govorim za ostale,nego za sebe.Mozda su drugi pametni,pa kad se dogovore s curom,ljepo odu i rijese to,a ne da se tu hvale i daju broj i onda svi zivi zovu i nemozes do nje.A danas sam i susret dogovorio tako da milijun posto nije fejk.A ti vjeruj u ono sto si je tvoj mali mozak zamislio.
Tako je Lolek tako se to radi pa nemeres tu javno objavit broj od picke koju karas kad netko objavi broj od neke picke odma svi navalimo ko munjeni i naravno da poslije promjeni broj a ima neke se jednostavno povuku jebiga kad zaskripi u Zg tam ima uvjek nestoJa ne govorim za ostale,nego za sebe.Mozda su drugi pametni,pa kad se dogovore s curom,ljepo odu i rijese to,a ne da se tu hvale i daju broj i onda svi zivi zovu i nemozes do nje.A danas sam i susret dogovorio tako da milijun posto nije fejk.A ti vjeruj u ono sto si je tvoj mali mozak zamislio.
I ja znam sve o svemircima,ali nesmijem previse pisati.Mali nemaš ti uopšte pojma šta pišeš. Jako dobro sve znam šta se dešava po tom pitanju. Netko mene ipak informira i znam o njoj nešto. Ide ali je jako proračunata. Previše ne smijem pisati jer će se nešto otkriti. Sretno ti želim u avanturi!
Vidi se da si još ne dorasao, i da još istražuješ o svemircima. Komunikacija ti je katastrofa, ko malo dijete u vrtiću i da si još mami na sisi!I ja znam sve o svemircima,ali nesmijem previse pisati.
Da ste fer bilo bi drugačije. Još uvijek se nalazim sa jednom ženskom koja više ne radi, a radila je. Čita sve što pišete i veli da ste idioti i psihopati. Zato brzo odustanu.Tako je Lolek tako se to radi pa nemeres tu javno objavit broj od picke koju karas kad netko objavi broj od neke picke odma svi navalimo ko munjeni i naravno da poslije promjeni broj a ima neke se jednostavno povuku jebiga kad zaskripi u Zg tam ima uvjek nesto
Hahaha,za silu je i pes muhe kosal.ne kužim ove pedere... dam oglas da tražim damu za druženje u vž ili čk a javljaju se pederi iz zg...
Ja joj pisao nije odgovorilašto se dogodilo s oglasom od one male crne?
Mislim da nije se javila nikome lazni oglasJa joj pisao nije odgovorila
Ili javio he heMislim da nije se javila nikome lazni oglas
Ja cu sutra u Zg malo na ekskurziju tamo nema da nemaIli javio he he
I ja mislim da je fejkIli javio he he
Pa da pozz mladiciI ja mislim da je fejk
Ja sam bio.Nisu fejk,ali nista posebno.Nemaju svoj prostor.I zena ima jebeno dobre sise.Pozz ovaj par je navodno iz varazdina
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
dali je to legit jer neko bio sa njima ?
Ma traze nekakav bon za put od varazdina do zagreba, malo i je to sumnjivo pa zato pitam.Ja sam bio.Nisu fejk,ali nista posebno.Nemaju svoj prostor.I zena ima jebeno dobre sise.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|