Vidi se da si još ne dorasao, i da još istražuješ o svemircima. Komunikacija ti je katastrofa, ko malo dijete u vrtiću i da si još mami na sisi!I ja znam sve o svemircima,ali nesmijem previse pisati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi se da si još ne dorasao, i da još istražuješ o svemircima. Komunikacija ti je katastrofa, ko malo dijete u vrtiću i da si još mami na sisi!I ja znam sve o svemircima,ali nesmijem previse pisati.
Da ste fer bilo bi drugačije. Još uvijek se nalazim sa jednom ženskom koja više ne radi, a radila je. Čita sve što pišete i veli da ste idioti i psihopati. Zato brzo odustanu.Tako je Lolek tako se to radi pa nemeres tu javno objavit broj od picke koju karas kad netko objavi broj od neke picke odma svi navalimo ko munjeni i naravno da poslije promjeni broj a ima neke se jednostavno povuku jebiga kad zaskripi u Zg tam ima uvjek nesto
Hahaha,za silu je i pes muhe kosal.ne kužim ove pedere... dam oglas da tražim damu za druženje u vž ili čk a javljaju se pederi iz zg...
Ja joj pisao nije odgovorilašto se dogodilo s oglasom od one male crne?
Mislim da nije se javila nikome lazni oglasJa joj pisao nije odgovorila
Ili javio he heMislim da nije se javila nikome lazni oglas
Ja cu sutra u Zg malo na ekskurziju tamo nema da nemaIli javio he he
I ja mislim da je fejkIli javio he he
Pa da pozz mladiciI ja mislim da je fejk
ljubavni-oglasnik.net
Ja sam bio.Nisu fejk,ali nista posebno.Nemaju svoj prostor.I zena ima jebeno dobre sise.Pozz ovaj par je navodno iz varazdina
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
dali je to legit jer neko bio sa njima ?
Ma traze nekakav bon za put od varazdina do zagreba, malo i je to sumnjivo pa zato pitam.Ja sam bio.Nisu fejk,ali nista posebno.Nemaju svoj prostor.I zena ima jebeno dobre sise.
Mi smo uzeli hotel,podjelili troskove i sve je bilo kako smo se dogovorili.Istina je da je ovo s bonom malo sumljivo.ali ja nemam losa iskustva snjima.Ma traze nekakav bon za put od varazdina do zagreba, malo i je to sumnjivo pa zato pitam.
Kao iz sigurnosti kazu
Ne da su fake već mu piše na čelu glup sam ali vjerujem da ima glupljih od mene. Lik laže da je bio sa njima jer lik prvo laze jedno a kad sam sa drugim mailom nes sasvim 10.Ma traze nekakav bon za put od varazdina do zagreba, malo i je to sumnjivo pa zato pitam.
Kao iz sigurnosti kazu
Mi smo uzeli hotel,podjelili troskove i sve je bilo kako smo se dogovorili.Istina je da je ovo s bonom malo sumljivo.ali ja nemam losa iskustva snjfake
Hahahah pre smješnoMi smo uzeli hotel,podjelili troskove i sve je bilo kako smo se dogovorili.Istina je da je ovo s bonom malo sumljivo.ali ja nemam losa iskustva snjima.
Ja govorim iz mog iskustva s njima,a i prije sam vec par puta napisao kad neko trazi bon,onda to odjebi odma.Ne da su fake već mu piše na čelu glup sam ali vjerujem da ima glupljih od mene. Lik laže da je bio sa njima jer lik prvo laze jedno a kad sam sa drugim mailom nes sasvim 10.
Ovo zaobilazite u sirokom krugu, covjek vas trazi da uplatite na aircash odredenu svotu kao zbog goriva, nakon toga pocne izmisljavat da nece stic zbog posla bla bla i onda jednostavno vise ne odgovara na mail.Pozz ovaj par je navodno iz varazdina
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
dali je to legit jer neko bio sa njima ?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|