Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može i meni. HvalaAko imas njen broj, molim da mi posaljes
Hvala
I Tata bi sineMože i meni. Hvala
i jaHocu jebat Radmilu nepitam za cjenu
Ok... Koja je to Helena?E jebote neki dan dogovorim sa likom u Vž prek njuškala da bi kupio žarulje za auto kad na viberu ugledam Helenu. Brijem da joj he to dečko pa nemojte da me tražite broj. Mislim da Helena više ne dela čini mi se da se smirila
Ne radi višeOk... Koja je to Helena?
Moze i meniEkipa,može broj od neke koja stvarno radi,a da ste bili u nedavno vrijeme kod nje?
Imam 2017 sam se poceo vidjat sa starijom zenskom ( udana,37 god,muz radio u AT a njoj bilo monotono u zivotu,a i voljela je mladje..ja tada imao 24). Susreti su bili ispocetka u hotelu ( troskove snosila ona),plus pokloni za mene (od odjece,nakita,cuge) iako mi to nije bilo nimalo bitno,ali naletio sam na pravu "Cougar" evo cujemo se i dan danas i planiramo se naci kroz tjedan dana. Sve u svemu,supp iskustvo za mene sa Smokve. Ali da,90% pedera tamoIskustvo sa smokvom?ima li šta?
znači jedan od 10 000 koji je uspioImam 2017 sam se poceo vidjat sa starijom zenskom ( udana,37 god,muz radio u AT a njoj bilo monotono u zivotu,a i voljela je mladje..ja tada imao 24). Susreti su bili ispocetka u hotelu ( troskove snosila ona),plus pokloni za mene (od odjece,nakita,cuge) iako mi to nije bilo nimalo bitno,ali naletio sam na pravu "Cougar" evo cujemo se i dan danas i planiramo se naci kroz tjedan dana. Sve u svemu,supp iskustvo za mene sa Smokve. Ali da,90% pedera tamo
Pozdrav ako je to tako cestitam tiImam 2017 sam se poceo vidjat sa starijom zenskom ( udana,37 god,muz radio u AT a njoj bilo monotono u zivotu,a i voljela je mladje..ja tada imao 24). Susreti su bili ispocetka u hotelu ( troskove snosila ona),plus pokloni za mene (od odjece,nakita,cuge) iako mi to nije bilo nimalo bitno,ali naletio sam na pravu "Cougar" evo cujemo se i dan danas i planiramo se naci kroz tjedan dana. Sve u svemu,supp iskustvo za mene sa Smokve. Ali da,90% pedera tamo
nit nećeš naći ništa ozbiljno... na facebooku imam lažni profil, samo trebaš pratiti objave od žena i odma skužiš koja bi išla, upadnem s nekim forama, malo tipkamo ozbiljno par dana, i dok im velim da to opće nisam ja na slici opće im je sve jedno...idu bez problema... no ima i onih ozbiljnih koje bi me i policiji prijavile al ono, ako si uporan jedna od pet bu išla i to badava... ja bih radije da jednostavno platim i obavim, al kad kod nas nema mesa za toPozdrav ako je to tako cestitam ti
Daj mi reci ti si imao oglas na smokvi ili.ona tj tko se kome javio
Bas me zanima jer ja tamo nikad naletio na nista ozbiljno
Tnx
Tel: 064/677-677
|
|
|
|