VARAŽDINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

nego da li ima ovdje koga da me može ubaciti u elitno društvo kaj se tiče druženja, govorim o damama iz vž koje idu samo preko preporuke, ako ima koga ovdje taj zna o čemu pričam...

znači druženje u vž je skoro pa mrtvo, svi mogući oglasi su prevara da te vodi na neku stranicu ili pederi koji hoće slike kurca

Iskustvo sa smokvom?ima li šta?
Imam:) 2017 sam se poceo vidjat sa starijom zenskom ( udana,37 god,muz radio u AT a njoj bilo monotono u zivotu,a i voljela je mladje..ja tada imao 24). Susreti su bili ispocetka u hotelu ( troskove snosila ona),plus pokloni za mene (od odjece,nakita,cuge) iako mi to nije bilo nimalo bitno,ali naletio sam na pravu "Cougar" :) evo cujemo se i dan danas i planiramo se naci kroz tjedan dana. Sve u svemu,supp iskustvo za mene sa Smokve. Ali da,90% pedera tamo

Imam:) 2017 sam se poceo vidjat sa starijom zenskom ( udana,37 god,muz radio u AT a njoj bilo monotono u zivotu,a i voljela je mladje..ja tada imao 24). Susreti su bili ispocetka u hotelu ( troskove snosila ona),plus pokloni za mene (od odjece,nakita,cuge) iako mi to nije bilo nimalo bitno,ali naletio sam na pravu "Cougar" :) evo cujemo se i dan danas i planiramo se naci kroz tjedan dana. Sve u svemu,supp iskustvo za mene sa Smokve. Ali da,90% pedera tamo
znači jedan od 10 000 koji je uspio

Pozdrav ako je to tako cestitam ti
Daj mi reci ti si imao oglas na smokvi ili.ona tj tko se kome javio
Bas me zanima jer ja tamo nikad naletio na nista ozbiljno
Tnx

Pozdrav ako je to tako cestitam ti
Daj mi reci ti si imao oglas na smokvi ili.ona tj tko se kome javio
Bas me zanima jer ja tamo nikad naletio na nista ozbiljno
Tnx
nit nećeš naći ništa ozbiljno... na facebooku imam lažni profil, samo trebaš pratiti objave od žena i odma skužiš koja bi išla, upadnem s nekim forama, malo tipkamo ozbiljno par dana, i dok im velim da to opće nisam ja na slici opće im je sve jedno...idu bez problema... no ima i onih ozbiljnih koje bi me i policiji prijavile 😉 al ono, ako si uporan jedna od pet bu išla i to badava... ja bih radije da jednostavno platim i obavim, al kad kod nas nema mesa za to

Ja sam stavio oglas tamo. Posto sam od 16-te godine u vezi ( tad vec bili 7 god skupa) napisao da zbog monotonog zivota trazim curu/zenu za kavu,razgovor pa dalje kaj bude bude. Onda se javila,rekla da ima iste interese i zivi istim nacinom zivota i tako krenulo. Prvo u "Royalu" pa Turistu,a poslije u autu,prirodi,kod mene.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh