VARAŽDINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

NO HONDA NO SEX, znat će o kome pričam osoba koja prtai sve upise a nekad se fukala za lovu sa mnom. Javi se dužna si mi kavicu. Pošalji mail i mobutel privatno da me tražim prodavača sijslica

Bok forumaši

pratim vašw odgovore neko vrijeme pa sam se odlučil i ja tu prijaviti

pa eto ak ima ko kakvu curu, mada smo valjda već dosadni s žicanjem, pošaljite u poruci

Davno sam imao i imam još čini mi se od Nine spremljeni broj ali se ne javlja

Jel ona još funkcionira u ovoj djelatnosti?

P.S. bio sam s jaglacima. Oboje su bili prisutni, ženska dost bezobrazna, pušila je ok, dala pičke i guzu. Svršavanje u dupe

250kn

Bok forumaši

pratim vašw odgovore neko vrijeme pa sam se odlučil i ja tu prijaviti

pa eto ak ima ko kakvu curu, mada smo valjda već dosadni s žicanjem, pošaljite u poruci

Davno sam imao i imam još čini mi se od Nine spremljeni broj ali se ne javlja

Jel ona još funkcionira u ovoj djelatnosti?

P.S. bio sam s jaglacima. Oboje su bili prisutni, ženska dost bezobrazna, pušila je ok, dala pičke i guzu. Svršavanje u dupe

250kn
Hahahhahhahah ni jaglaci nisu što su nekad bili. Bravo ovo je scena za Kusturicu jos samo fali purica

Ako ima tu koja dama da bi sutra navećer išla samnom u sveti martin,welnes,sauna druzenje... nek se javi na privat porukom.Vračamo se idući dan ujutro.Godine nebitne.Da je uredna kulturna i diskretna.

Pa u Varazdinu ima divnih cura, naravno ne profesionalki, ali za odredjenu novcanu naknadicu su spremne na dosta toga. Cudi me da ja to moram govoriti Varazdincima. Npr. jedna svjetlokosa Marina...

Pozdrav.
Ima još jedna dama u gradu,49 godina.
Pa ako oče neko razmijenit broj nek se javi.
Za oba dvije Ane znam i Marinu.
Daj neko nešta novo

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh