Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja govorim iz mog iskustva s njima,a i prije sam vec par puta napisao kad neko trazi bon,onda to odjebi odma.Ne da su fake već mu piše na čelu glup sam ali vjerujem da ima glupljih od mene. Lik laže da je bio sa njima jer lik prvo laze jedno a kad sam sa drugim mailom nes sasvim 10.
Ovo zaobilazite u sirokom krugu, covjek vas trazi da uplatite na aircash odredenu svotu kao zbog goriva, nakon toga pocne izmisljavat da nece stic zbog posla bla bla i onda jednostavno vise ne odgovara na mail.Pozz ovaj par je navodno iz varazdina
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
dali je to legit jer neko bio sa njima ?
Jebli materOvo zaobilazite u sirokom krugu, covjek vas trazi da uplatite na aircash odredenu svotu kao zbog goriva, nakon toga pocne izmisljavat da nece stic zbog posla bla bla i onda jednostavno vise ne odgovara na mail.
OVO je cisti scam i treba izbjeci.
Ja govorim iz mog iskustva s njima,a i prije sam vec par puta napisao kad neko trazi bon,onda to odjebi odma.
Ne rise!!!Ja govorim iz mog iskustva s njima,a i prije sam vec par puta napisao kad neko trazi bon,onda to odjebi odma.
Psihopat, flustriran, bezobrazan....Jebli mater
Ti to meni?Psihopat, flustriran, bezobrazan....
Tu ima dosta lažnih profila odnosno fejkovi koji samo seru. Čast izuzetcima! Karaju sve, a ništa ne karaju!Ma traze nekakav bon za put od varazdina do zagreba, malo i je to sumnjivo pa zato pitam.
Kao iz sigurnosti kazu
Ti si da oprostis budala.Ja samo kazem kako je bilo samnom.Ali ljudi obavezno traze sliku,mozda im se nisi svidio pa te htjeli zajebat.Lolek vam stoji iza tog oglasa i traži bonove, ne nasjedajte kad kaže da se našao s njima on je dao oglas i sad pokušava da nasjednemo
jeli bio tko sa Lidijom iz VZ mislim da se tak zove to je ona koju treba pokupiti kod KTCa kakva je koliko para i sto sve radiIvanec
Ako imas njen broj, molim da mi posaljesjeli bio tko sa Lidijom iz VZ mislim da se tak zove to je ona koju treba pokupiti kod KTCa kakva je koliko para i sto sve radi
pederi s lažnim profilma da ti nažicaju sliku kurca da mogu drkat... tu i tamo koja psihički nestabilna žena, parovi koji traže min 20 cm i debeli kurac ili da si maneken, al i to je upitno kolko su stvarni ti profiliIskustvo sa smokvom?ima li šta?
U biti skužio,pun kurac parova koji traže muškog ali samo slike i naravno 20cm je svima normalno a na slici muški joj nema ni 14cmpederi s lažnim profilma da ti nažicaju sliku kurca da mogu drkat... tu i tamo koja psihički nestabilna žena, parovi koji traže min 20 cm i debeli kurac ili da si maneken, al i to je upitno kolko su stvarni ti profili
Jedino su "Jaglaci" stvarni profil,ali s njima se nitko ni neće karat koliko su ružniU biti skužio,pun kurac parova koji traže muškog ali samo slike i naravno 20cm je svima normalno a na slici muški joj nema ni 14cm
KatastrofaJedino su "Jaglaci" stvarni profil,ali s njima se nitko ni neće karat koliko su ružni
Može i meni. HvalaAko imas njen broj, molim da mi posaljes
Hvala
I Tata bi sineMože i meni. Hvala
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|