Pa jasno,sam kažem na to kaj veliš sad navalite a i sam sigurano kad saznaš novi broj odma zovešPa ako ti ne odgovori na poziv ili por nemozes ju nazivat 100x
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jasno,sam kažem na to kaj veliš sad navalite a i sam sigurano kad saznaš novi broj odma zovešPa ako ti ne odgovori na poziv ili por nemozes ju nazivat 100x
Novi broj od neke nemam vec mjesecima,to kaj imam je staro 2-3god.U biti imam to kaj je i tu.Zato i jesam tu da ak se kaj najde.Ali sigurno nebi nazival ko manijak.Posaljes por ako ti ne vrati,za par dana opet probas a ne kaj su jucer neki radili.Pa jasno,sam kažem na to kaj veliš sad navalite a i sam sigurano kad saznaš novi broj odma zoveš
Ok to neznam.Novi broj od neke nemam vec mjesecima,to kaj imam je staro 2-3god.U biti imam to kaj je i tu.Zato i jesam tu da ak se kaj najde.Ali sigurno nebi nazival ko manijak.Posaljes por ako ti ne vrati,za par dana opet probas a ne kaj su jucer neki radili.
Nije fejkNe serite. Ta marina je izmišljeni lik. Fejk
Ima li tko kontakt od neke tete iz Medjimurja?pustite to,ima ovak kojih selskih wannabe dama koje se jebu za pare ili dobar auto...
A da nisu jaglaci!Ima li tko kontakt od neke tete iz Medjimurja?
E drugovi moji, znaci da bez purgerica nista!A da nisu jaglaci!
Lošeizgleda
A ciganice?izgleda
S Kursanca!A ciganice?
Moze i menimoze u privat fejs ili nekaj da vidim
Moze i meni ak nije problem. Ja bum ju kontaktiral poslije 25.01.Moze i meni
Kak nije fejk kad neće ići. Možda se ti kriješ iza tog broja!Nije fejk
Svi ste imali brojeve al niko nebi daoBilo je dobri u Vz al su promjenile brojeve ja sam jednu dugo karo 500kn po susretu macka prava al ne javlja mi se vec 2mjeseca
Nije fejk jer se je meni javila i razgovarali smo.Kak nije fejk kad neće ići. Možda se ti kriješ iza tog broja!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|