Ruda
Member
Pozdrav drustvoLjudi prosljedite kontakt slobodno na mail vecosolo@gmail.com
Ima li od vas netko broj od neke med sestre koja se voli prasit?
Ako da, molim saljite u box
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav drustvoLjudi prosljedite kontakt slobodno na mail vecosolo@gmail.com
Ili jos bolje ako neka medicinarka ovo cita, nek se slobodno javiPozdrav drustvo
Ima li od vas netko broj od neke med sestre koja se voli prasit?
Ako da, molim saljite u box
Kazes, da je OK?Dobar broj. Radi. Susret kod mosta. Solidna
Nemojte svi najedanput navalit,i ona se vise nece nikom javit ili promijenit broj.Kazes, da je OK?
Koliko ima ta marina godina?Nemojte svi najedanput navalit,i ona se vise nece nikom javit ili promijenit broj.
Jasno da ne budemNemojte svi najedanput navalit,i ona se vise nece nikom javit ili promijenit broj.
Moze meni brojDobar broj. Radi. Susret kod mosta. Solidna
Dobro izgleda?tu oko 30. puši jebe se.ništa posebno,al nije ni loša
Bilo je dobri u Vz al su promjenile brojeve ja sam jednu dugo karo 500kn po susretu macka prava al ne javlja mi se vec 2mjesecaNeznam ni jednu,za te koje ti pricam je bracni par navodno ili glume da su par.Neznam.Prije bus na lotu dobil nek na smokvi picke videl.
Ja kad nadjem pravu nju jebem redovno jebiga sad moram naci druguBilo je dobri u Vz al su promjenile brojeve ja sam jednu dugo karo 500kn po susretu macka prava al ne javlja mi se vec 2mjeseca
Cim trazi bilo sta unaprijed odjebi to odmaPrimijetio sam porast oglasa za druženje, gdje je naknada bon... Dal' stvarno neko pada na to?
HelenaBok ekipa, imam jedno pitanje. Prije godinu dvije sam se sexa sa curom iz Vž vozila je crvenu toyotu jaris, plava zblajhana i prepuna tetovaža. Fakat je dobra pička bila. Dali ju neko pozna i ima broj.
Bravo tako je sad sam se sjetio da mi je rekla. E znaš kaj o njoj, broj ili nešto. Vidio sam je par puta kod stud doma, brijem da tamo živi.Helena
Imaju oni premium tak da im možeš tam poslati ako i ti nemaš.moze neko u box kakvi kontakt od jaglaci ili kako vec im je profil na smokvi nemam tam pretplatu...moze i na mail biker303br@gmail.com
Šteta a bila najzgodnija u vž i dobro pušila.Ne radi više i nije imala crvenu toyotu jaris. Crveni auto je imala.
Koja je to helena?Šteta a bila najzgodnija u vž i dobro pušila.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|