Kako doći do ovih iz smokve jaglaci moze i prvatna poruka markonovak841@gmail.com može i drugi brojevi čk i vžuzmi ti za svaki slucaj, potrosit ce se vec
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako doći do ovih iz smokve jaglaci moze i prvatna poruka markonovak841@gmail.com može i drugi brojevi čk i vžuzmi ti za svaki slucaj, potrosit ce se vec
Javi markonovak841@gmail.comA javi im se na smokvi.. ili preko fb-a.. mos sendat poruku pa ti dam kontakt. Ma nemaju prostor,meni nudili vani na livadi,besplatno. Lagano odbio. A za trojku vjerojatno trebas platit sobu (nekih 200kn) + njoj 400 .. a ne vrijedi ni 100.
Ocu jaHoćeš od lidije iz Koprivnice
Dal moze broj od marine i odakle je?jel ima tko kakav broj za razmjenu? inbox
nudim od marine koja dolazi do drave, isto tako i recenziju u inbox
kaako im nik na faceuA javi im se na smokvi.. ili preko fb-a.. mos sendat poruku pa ti dam kontakt. Ma nemaju prostor,meni nudili vani na livadi,besplatno. Lagano odbio. A za trojku vjerojatno trebas platit sobu (nekih 200kn) + njoj 400 .. a ne vrijedi ni 100.
Ta žena malo jača sa dobrim silama? Poslala mi neke slike ali još se dvoumim ako bi se našao sa njom...Ja sam bio s njom u hotelu, pušenje bilo ok a seks vrhunski
*sisamaTa žena malo jača sa dobrim silama? Poslala mi neke slike ali još se dvoumim ako bi se našao sa njom...
Ekipa nemojte ovdje javno davat necije ime i prezime ili slike,moglo bi bit sranja,znam za situaciju gdje su ljudi na sudu radi toga.To je jedno a kako bi bilo da neko vasa imena ili slike javno prikazuje.Zato brisite to cija imena pisete javno.Moj savjet nista drugo.Jel mi možeš poslat slike,jučer sam se bas cuo s njima al nisu nikakvu sliku htjeli dat...kažu vidjet ćeš uzivo
BjelovarZnas kuda je otisla? Koji grad!?
U POTPONOSTI SE SLAZEM S TOBOM ALI OBADVOJE BI TREBALI BITI DISKRETNIJI.ZASTO DAVATI SVOJA PRAVA IMENA I SLIKE S LICIMA.Ekipa nemojte ovdje javno davat necije ime i prezime ili slike,moglo bi bit sranja,znam za situaciju gdje su ljudi na sudu radi toga.To je jedno a kako bi bilo da neko vasa imena ili slike javno prikazuje.Zato brisite to cija imena pisete javno.Moj savjet nista drugo.
Pa ja ne dajem nista tu javnoU POTPONOSTI SE SLAZEM S TOBOM ALI OBADVOJE BI TREBALI BITI DISKRETNIJI.ZASTO DAVATI SVOJA PRAVA IMENA I SLIKE S LICIMA.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|