Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ocu jaHoćeš od lidije iz Koprivnice
Dal moze broj od marine i odakle je?jel ima tko kakav broj za razmjenu? inbox
nudim od marine koja dolazi do drave, isto tako i recenziju u inbox
kaako im nik na faceuA javi im se na smokvi.. ili preko fb-a.. mos sendat poruku pa ti dam kontakt. Ma nemaju prostor,meni nudili vani na livadi,besplatno. Lagano odbio. A za trojku vjerojatno trebas platit sobu (nekih 200kn) + njoj 400 .. a ne vrijedi ni 100.
Ta žena malo jača sa dobrim silama? Poslala mi neke slike ali još se dvoumim ako bi se našao sa njom...Ja sam bio s njom u hotelu, pušenje bilo ok a seks vrhunski
*sisamaTa žena malo jača sa dobrim silama? Poslala mi neke slike ali još se dvoumim ako bi se našao sa njom...
Ekipa nemojte ovdje javno davat necije ime i prezime ili slike,moglo bi bit sranja,znam za situaciju gdje su ljudi na sudu radi toga.To je jedno a kako bi bilo da neko vasa imena ili slike javno prikazuje.Zato brisite to cija imena pisete javno.Moj savjet nista drugo.Jel mi možeš poslat slike,jučer sam se bas cuo s njima al nisu nikakvu sliku htjeli dat...kažu vidjet ćeš uzivo
BjelovarZnas kuda je otisla? Koji grad!?
U POTPONOSTI SE SLAZEM S TOBOM ALI OBADVOJE BI TREBALI BITI DISKRETNIJI.ZASTO DAVATI SVOJA PRAVA IMENA I SLIKE S LICIMA.Ekipa nemojte ovdje javno davat necije ime i prezime ili slike,moglo bi bit sranja,znam za situaciju gdje su ljudi na sudu radi toga.To je jedno a kako bi bilo da neko vasa imena ili slike javno prikazuje.Zato brisite to cija imena pisete javno.Moj savjet nista drugo.
Pa ja ne dajem nista tu javnoU POTPONOSTI SE SLAZEM S TOBOM ALI OBADVOJE BI TREBALI BITI DISKRETNIJI.ZASTO DAVATI SVOJA PRAVA IMENA I SLIKE S LICIMA.
Pozdrav drustvoLjudi prosljedite kontakt slobodno na mail vecosolo@gmail.com
Ili jos bolje ako neka medicinarka ovo cita, nek se slobodno javiPozdrav drustvo
Ima li od vas netko broj od neke med sestre koja se voli prasit?
Ako da, molim saljite u box
Kazes, da je OK?Dobar broj. Radi. Susret kod mosta. Solidna
Nemojte svi najedanput navalit,i ona se vise nece nikom javit ili promijenit broj.Kazes, da je OK?
Koliko ima ta marina godina?Nemojte svi najedanput navalit,i ona se vise nece nikom javit ili promijenit broj.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|