Plava duža kosa,tetovirana po tijelu,dobre sise oko 28godinaKoja je to helena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Plava duža kosa,tetovirana po tijelu,dobre sise oko 28godinaKoja je to helena?
moze u privat fejs ili nekaj da vidimPlava duža kosa,tetovirana po tijelu,dobre sise oko 28godina
Ja neznammoze u privat fejs ili nekaj da vidim
imas poruku u boxuJa neznam
Ne serite. Ta marina je izmišljeni lik. Fejkjel ima tko kakav broj za razmjenu? inbox
nudim od marine koja dolazi do drave, isto tako i recenziju u inbox
Dobra je bilaŠteta a bila najzgodnija u vž i dobro pušila.
Nebrem vjerovati kaj nema nijedne kak ona,ajde ova ana 33 a ostalo lošeDobra je bila
A ona starija ana o kojoj ovdje se piše?vrijedi ?jbg ana se ne javlja nikak a vec sam broj zgubil
neznam jedna mi dosla u auto isprical sam se i rekel nista od toga kod starog sajma u biskupcu smo se nasli ali ta je bila 45+ kratka kosa vise blondA ona starija ana o kojoj ovdje se piše?vrijedi ?
Navalite svi,najedanput.Jucer je imala preko 50 poziva i poruka u sat vremena.Naravno i neki su joj slali bolesne poruke.Normalno da vam se nece vise javit.Cisti idiotizam.Ona isto ima svoj zivot i nemozete se tak ponasat.Malo razmislite.jbg ana se ne javlja nikak a vec sam broj zgubil
To ti je Ana bila,starijaneznam jedna mi dosla u auto isprical sam se i rekel nista od toga kod starog sajma u biskupcu smo se nasli ali ta je bila 45+ kratka kosa vise blond
Znam, zato ja zovem jedanput na 2 tjednaNavalite svi,najedanput.Jucer je imala preko 50 poziva i poruka u sat vremena.Naravno i neki su joj slali bolesne poruke.Normalno da vam se nece vise javit.Cisti idiotizam.Ona isto ima svoj zivot i nemozete se tak ponasat.Malo razmislite.
isto takZnam, zato ja zovem jedanput na 2 tjedna
Pa valjda ima poseban broj za kurvanje,pa isključi.A tesko kad ih je malo normalno da je navalaNavalite svi,najedanput.Jucer je imala preko 50 poziva i poruka u sat vremena.Naravno i neki su joj slali bolesne poruke.Normalno da vam se nece vise javit.Cisti idiotizam.Ona isto ima svoj zivot i nemozete se tak ponasat.Malo razmislite.
Pa ako ti ne odgovori na poziv ili por nemozes ju nazivat 100xPa valjda ima poseban broj za kurvanje,pa isključi.A tesko kad ih je malo normalno da je navala
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|