Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kak si ti prosao jesi ju zarazio ili nije imala nista?Ja sam imao. Okolisas okolo, da ti nije jasno od kud, da je to ko zna kolko vec u tijelu. Najbolje da se i ona testira bla bla bla. 90% da nebude ni ona sigurna da nekad prije nije pokupila i nikom nista
Imala je i ona. Uglavnom antibiotikom rijesili. S tim da je memi urolog rekao da nisam nk trebao to rijesavat, ako sam dobro skuzio tijell sadrzi određenu kolicinu ureaplazme stalno, samo u slucaju kad si pozitivan je taj broj puno veci.Kak si ti prosao jesi ju zarazio ili nije imala nista?
Jel obo neki domaci recept ili provjerenoUreoplazma se rješava sa dvije kutije sumameda po 3 tabletice u svakoj. Prvi dan 2 tablete, dalje po jedna dnevno...
Tebi je super proslo, rijesio si bolest i sacuvo zenu volio bi da tako i meni zavrsiImala je i ona. Uglavnom antibiotikom rijesili. S tim da je memi urolog rekao da nisam nk trebao to rijesavat, ako sam dobro skuzio tijell sadrzi određenu kolicinu ureaplazme stalno, samo u slucaju kad si pozitivan je taj broj puno veci.
A i to sam uzeo u obzir naravno, ali sam pretjerao s EGE u zadnje vrijeme tako da sam sigurniji da je u meni problem.A možda ti je žena negdje pokupila i prenjela tebi
Čuj ovogameni nije jasno zasto ju prije nisi pitao da li ima kakvu spolnu bolest/infekciju i jos k tome neznanka iz kluba, kako uopce mozes takvoj vjerovat?
Pa do prije sat-dva je nisam ni zna,a i mogu misliti da sam je to odma pita jeba bi je malo sutra.Uostalom cim se skinula zadnje sto mi je bilo na umu jel cista ili ne.meni nije jasno zasto ju prije nisi pitao da li ima kakvu spolnu bolest/infekciju i jos k tome neznanka iz kluba, kako uopce mozes takvoj vjerovat?
A gdje bi se u Zg-u moglo testirati ali da se ne ceka dugo na rezultate jel nesto sigurno je.Sto vise istrazujem mislim na HSV 2 ili 1 jel imam doslovno iste simptome.Pristici,bol na dodir,temperatura,bol u grlu i otecena lijeva zlijezda na preponi tako da sumnjam da je samo iritacija
A u slucaju da se nesto otkrije kako onda dalje.Jer razmisljam da je mozda bolje direktno otici kod nekog bas specijaliziranog za moj problem ali po mogucnosti da je musko jer bi bilo zanimljivo doci doktorici jos pogotovo ako je starija i reci upozna sam curu u klubu odvea je u stan di mi je ona lizala i prstenjacila supak ko da sutra ne postojiKaže da su rezultati u roku 1-2 radna dana. Imaš cjenik na kraju 398€ je test na sve živio a ovo tvoje je 60€ ako sam dobro shvatioTestiranje na spolne bolesti - Poliklinika ANALIZA
Spolno prenosive bolesti Spolno prenosive bolesti su infekcije koje se prenose s jedne osobe na drugu spolnim putem, a uzročnici istih mogu biti bakterije, virusi, gljivice i paraziti. Ti isti uzročnici ne moraju se nužno prenositi spolnim putom, mogu se prenijeti i: kontaktom sa zaraženom...poliklinika-analiza.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|