Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze bit svašta može bit to sto navodiš. Može bit iritacija. Ako je sex bio agresivniji možda je došlo neke kao iritacije pa može to bit. A ako je prošlo 8 tjedana od zadnje rizičnog kontaka možeš se ici testirat, ali ako jw prošlo 2 dana , ako se odeš testirat možda rezultati će bit krivi i nepouzdani. A može bit od znoja, losa higijena pa neka gljivična infekcija se pojavi .Pozdrav
Ovako imam neko crvenilo na kozici oko glavica I na glavicu kao neki mini pristici zna neko mozda sta bi moglo bit dal mozda od previse drkanja ili je ipak neka bolest u pitanju
Proguglaj biserne papule. Vjerojatno je to. Bezopasno je ako je to.Pozdrav
Ovako imam neko crvenilo na kozici oko glavica I na glavicu kao neki mini pristici zna neko mozda sta bi moglo bit dal mozda od previse drkanja ili je ipak neka bolest u pitanju
Nikad nisi siguran , govorim o svom iskustvu od prije petnaestak godina kad sam od običnog pušenja bez zaštite u Splitu zaradio odjedanput tri SPB, klamidiju, ureaplazmu i mikroplazmu, do tada nikad nisam čuo za te bolesti. Mogu se samo zahvaliti dr Grbić Leko koja me je izliječila pa čak i psihički podržala jer kad sam saznao nalaz sve mi se srušilo, psihički sam se slomia da zbog jedne nesmotrenosti upropastim sebi život.
Hahah bukvualnoNikad nisi siguran , govorim o svom iskustvu od prije petnaestak godina kad sam od običnog pušenja bez zaštite u Splitu zaradio odjedanput tri SPB, klamidiju, ureaplazmu i mikroplazmu, do tada nikad nisam čuo za te bolesti. Mogu se samo zahvaliti dr Grbić Leko koja me je izliječila pa čak i psihički podržala jer kad sam saznao nalaz sve mi se srušilo, psihički sam se slomia da zbog jedne nesmotrenosti upropastim sebi život.
'Al bukvualnoNikad nisi siguran , govorim o svom iskustvu od prije petnaestak godina kad sam od običnog pušenja bez zaštite u Splitu zaradio odjedanput tri SPB, klamidiju, ureaplazmu i mikroplazmu, do tada nikad nisam čuo za te bolesti. Mogu se samo zahvaliti dr Grbić Leko koja me je izliječila pa čak i psihički podržala jer kad sam saznao nalaz sve mi se srušilo, psihički sam se slomia da zbog jedne nesmotrenosti upropastim sebi život.
U vrapce ti je najbolje da se ides testirati, i ti i tebi sličniPozdrav, pusila mi je cura sa ege bez kondoma, zanima me kolke su sanse da sam pobrao neku bolest i di se mogu ic testirati
Sanse su manje nego kod klasičnog sexa, al imaš fran Mihaljević ja msm za dzabe a imaš i privatne klinike di platiš po 60€ nezz jel ide preko 60 možda ovisi ak oces na neke dodatne stvsri koje nisu uključene je i skuplje nezz: pa upišeš testiranje na spolno prenosive bolesti Zagreb ili nezz odtkud si i vidišPozdrav, pusila mi je cura sa ege bez kondoma, zanima me kolke su sanse da sam pobrao neku bolest i di se mogu ic testirati
Zasto mu to tako odgovaras?U vrapce ti je najbolje da se ides testirati, i ti i tebi slični
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|