vladonja1982
Active member
Jel Smokva nešto jebe s zaboravljenom lozinkom? Nikako mi ne stižu mailovi a htio bi se malo reaktivirati 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ufff zlatna vremena su to bila..Da se i sada ali se najebeš i treba dosta vremena imati.Teška katastrofa u zadnje vrijeme ,najviše ima pedera i bolesnika .
Zadnjih par godina je jako tesko naći ženu skoro pa nemoguće,tako je sada postalo i sa parovima većinom su neodlučni ,previše komplicirani i ne znaju ni sami što žele .
Ne znam tko li se tamo više druži i sexa .
Mislim da će se mnogi složiti samnom i da se možemo samo sjećati onih vremena u nazad 10 ,9 i koju godinu manje kada se moglo bez puno komplikacije u par poruka dogovoriti lijepo druženje i sex .
Problem nam je u društvu i ljudima ,svi su postali kukavi i depresivni i sa nerealnim očekivanjima pa se to vidi i u sexu i druženjima .
Velika većina ne zna stati pred ogledalo i sebe pogledati .
Ne znam dali je možda na Forbiden Fruitu nesto bolje ili na Spicy Matchu ?
Evo da ne primam stotine poruka u inbox na koje neću odgovarati...I hint za par gdje je žena starija,lak dogovor ali nije da je ljepotica,dobro se jebe..Nju sam prije par godina riješio..
Dvije debele za izjebati..Imam hint za laku jebačinu tko je baš u krizi
Ali da napomenem žena ne zgleda, možeš kaj hoćeš, muž snima a ona ga mu za vrijeme jebanja viče da je majmun![]()
Nemam,družio sam se s njom na solo ali nemam pojma kak se dogodilo,nestali su.Bivsi nick na smokvi majalena6969 imas li kakvih saznanja ima li novi? Radi li jos uvjek i kako do nje?
Ista stvar....solo s Njom... nema je ni u panju....Nemam,družio sam se s njom na solo ali nemam pojma kak se dogodilo,nestali su.
Ista stvar....solo s Njom... nema je ni u panju
Evo da ne primam stotine poruka u inbox na koje neću odgovarati...
Nick je Zgpar
Grad Zagreb. Istocni dio.Koja zupanija je u pitanju
Nema, na profilnoj ti je ženska u minjaku..Mislim da je crveni minjak. Dobro tijeloPozdrav,
Zgpar ima bas jako puno profila, da li ima jos koji broj iza ZGPAR?
Oni su bili po meni najkorektniji ljudi tamo. realno na smokvi sam unazad nekih 15 godina.Ista stvar....solo s Njom... nema je ni u panju....
Dobro,bili su korektni ali meni ni blizu najbolji...Oni su bili po meni najkorektniji ljudi tamo. realno na smokvi sam unazad nekih 15 godina.
Tako da ko tamo koga nađe neka odma po pronalasku uplati i eurojackpot
a u to neću ulaziti. s obzirom na to što je smokva postala...Dobro,bili su korektni ali meni ni blizu najbolji...
Nije da se ne moze naci ,ali puno puno je teže i kompliciranije nego prije i ljudi su drugačiji .Evo ja se nekih pet dana dopisivao,čuo samjednom ženom..Jučer bio u Varaždinu, jebali se baš kvalitetno..Imam novu muzu na duže staze. Ima još nade za Smokvu samo treba imati sreće uz pravi pristup..Većina profila je lažna ali da se naći ...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|