Ta smokva je nekad bila dobra mogao si dog sevu za 15min a sad je leglo pedera i laznih profila koje kreiraju admini da bi se plaćala clanarina i zicara bonova, tamo vec ni nema zena!Imam kurac ko teleću nogu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta smokva je nekad bila dobra mogao si dog sevu za 15min a sad je leglo pedera i laznih profila koje kreiraju admini da bi se plaćala clanarina i zicara bonova, tamo vec ni nema zena!Imam kurac ko teleću nogu
A sa ne govorim da je sajt na razini 2005 godine i nije moderniziran godinama. Dakle ni grama truda da se sajt poboljsa i ucini boljimTa smokva je nekad bila dobra mogao si dog sevu za 15min a sad je leglo pedera i laznih profila koje kreiraju admini da bi se plaćala clanarina i zicara bonova, tamo vec ni nema zena!
Točno tak, stvarno sranje od portalaA sa ne govorim da je sajt na razini 2005 godine i nije moderniziran godinama. Dakle ni grama truda da se sajt poboljsa i ucini boljim
RadiVama radi Smokva danas? Ili me gamad obrisala?
Malo čudni likovi ja dogovarao s njima i prvo im nije smetalo što sam u vezi i kad smo dogovorili konačno da dođem napisali da nek se ne ljutim al ne žele s nekim ko je u vezi.Jel bio tko sa parom iz smokve , negdje kod Krapine, cca 50 god, lik vozio mercedes, kuca sa bazenom....bio tko kod njih?
zasto ga cinit boljim kad imaju brdo retardiranih koji kupuju clanarinu da bi mogli slat poruke laznim profilima i ima mozda 5 zena koje nikad niko nije jebo.. koje su tamo samo da bi se povremeno pojavile na kameri da te uvjere kako smokva ima zeneA sa ne govorim da je sajt na razini 2005 godine i nije moderniziran godinama. Dakle ni grama truda da se sajt poboljsa i ucini boljim
E dobra stara vremena na Smokvi stvarno se dalo sve dogovoriti, brzo i lagano...Jbg sada je sve otišlo u kurac, lažnjaci, pedari i djeca....Ufff kada se sjetim kako je bilonekad davno se moglo nešto naći.sad je smokva gomila pedera.
Navlakuša, tip je peder i zajebava ekipu okolo.Par GandB. Ima li tko iskustva? Jesu li pravi ili navlakuša?
Hahaahha fuj uzasNavlakuša, tip je peder i zajebava ekipu okolo.
Dogovarao s njima, stvarni su ali komplicirani...Mislim da su iz Siska i oni hoće da ti doletiš u Sisak kada se njima digne, da uvijek budeš spreman i čekaš poziv...Mene to ne jebe niti mogu tako, tak da nismo se družili niti upoznaliYoungcrocouple26 jel bio tko
Pa da svi imaju neke uvjete i oni vode glavnu rijec bas su svi pisali redom nema nikakih dogovora samo zamaranjeDogovarao s njima, stvarni su ali komplicirani...Mislim da su iz Siska i oni hoće da ti doletiš u Sisak kada se njima digne, da uvijek budeš spreman i čekaš poziv...Mene to ne jebe niti mogu tako, tak da nismo se družili niti upoznali
Fora ti je u tome da parovi mogu birati, tisuće tipova i onda ako par nije korektan, ne dogovara samo s jednim tipom, na kraju uvijek nekoga sjebu jer odaberu nekog drugog...Ta pažnja i stotine poruka im pomuti mozak i umisle si da su nekaj posebno pa se tako i ponašaju...Pa da svi imaju neke uvjete i oni vode glavnu rijec bas su svi pisali redom nema nikakih dogovora samo zamaranje
To su neki novi, nikada čuo za taj profilPiercedbitch par na smokvi..jel bio tko?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|