Odakle je taj par...Iz Zg ili od nekud drugdje3538par na smokvi su aktivni,probajte mozda netko uspije,ja sam bio ujutro sa njima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odakle je taj par...Iz Zg ili od nekud drugdje3538par na smokvi su aktivni,probajte mozda netko uspije,ja sam bio ujutro sa njima
ZgOdakle je taj par...Iz Zg ili od nekud drugdje
Pa i bolje kad su tamo samo pederi vidi se po oglasima 99% oglasa bolesnoMi smo isto par ali smo se maknuli sa smokve..
Pozdrav, od kud ste? Volio bi vas upoznat, pa ako ste za upoznavanje posto trazite pojedinca jer ja trazim par za druzenje. Javi se u poruke.Ovako..mi smo par i nismo trazili lovu..dugo smo u tome..i tesko je naci muskarca da ti dojde posevit partnericu..imamo problema sa tim..a ok smo par i nismo ni ruzni ni debeli ni stari...ali muskarci imaju blokadu i strah da mu se nece dici ili da ce prerano svrsit..ili dojde na drogiran da mu pozli od uzbudenja..svasta smo vidjeli i dozivjeli..vrlo je tesko naci normalnog diskretnog frajera obdarenog i potentnog koji kuzi igrice cuckolda i fetisa
PozdravOvako..mi smo par i nismo trazili lovu..dugo smo u tome..i tesko je naci muskarca da ti dojde posevit partnericu..imamo problema sa tim..a ok smo par i nismo ni ruzni ni debeli ni stari...ali muskarci imaju blokadu i strah da mu se nece dici ili da ce prerano svrsit..ili dojde na drogiran da mu pozli od uzbudenja..svasta smo vidjeli i dozivjeli..vrlo je tesko naci normalnog diskretnog frajera obdarenog i potentnog koji kuzi igrice cuckolda i fetisa
A nama sto uzivamo u Cuckold-u ili trojki tesko iskren par naciOvako..mi smo par i nismo trazili lovu..dugo smo u tome..i tesko je naci muskarca da ti dojde posevit partnericu..imamo problema sa tim..a ok smo par i nismo ni ruzni ni debeli ni stari...ali muskarci imaju blokadu i strah da mu se nece dici ili da ce prerano svrsit..ili dojde na drogiran da mu pozli od uzbudenja..svasta smo vidjeli i dozivjeli..vrlo je tesko naci normalnog diskretnog frajera obdarenog i potentnog koji kuzi igrice cuckolda i fetisa
zast bi mirisalo na prevaru, odes. platis. jebes..Pozz
Ima li tko kakvih iskustava sam mladim parom Volimosveparzgb ,vidim da imaju profil dosta novi i traž lovu za druženje .
Sve mi to nekako miriše na prevaru ?
Vidim po slikama da su već u zadnjih mjesec dva radili već par puta nove profile .zast bi mirisalo na prevaru, odes. platis. jebes..
Ma koja je to bila hhahhahMa de smokva izgleda ko k.
Ja se cuo sa nekom iz broda kao. I sve super slike cak i pricali na tel.
I trebali se nac na nekom parkingu i jbt is doceko novu u autu hahah.
Tako da nez ak imate kaki kontakt od kakih iz SB VK VU OS DJ NG PŽ javite. Ova smokva nula.
Pa ima ih al to ne znaci da ce te prihvatitLp
Dali netko zna neki realan i stvaran par na podruciju OS SB DJ VU VK.
Slavonija uglavnom.
Da se ne javljam bezveze i ne gubim vrijeme.
Ako netko zna bio bi zahvalan.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |