Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takodjer, bio bih zahvalan ako bi netko poslao u inbox koji su to parovi stvarni i realni iz Slavonije. Sto kolega kaze, nije problem odvojiti niti vremena niti poslati svoje slike, ali onima koji su realni a ne nekim muskim drkadzijama. Unaprijed hvala...Zbog tih lažnjaka sam i potražio pomoc ovdje.
Da se djabe ne navlacim sa njima.
A dali vi možda znate neke koji su realni da mi u pp pošaljete?
3538parZbog tih lažnjaka sam i potražio pomoc ovdje.
Da se djabe ne navlacim sa njima.
A dali vi možda znate neke koji su realni da mi u pp pošaljete?
Ispada ko sajt od radio marijeSlicno je bilo i na iskrici iako je to sajt koji je prije 15 godina imao ulogu tinder/badoo kombinacije. Danas je to odron od sajta na kojemu je prosjek godina +40 i sve odreda razvedene s 1 ili 2 djece koje traze gle cuda ozbiljne veze ili brak
Šteta da sam Danijelu propustio ta mi je blizu čakNa Smokvi si nekad mogao naići na vrhunske, nestvarno dobre komade. Ali bilo je to prije desetak godina, kad je Smokva imala ulogu danasnjeg Seeking-a. Oni koji su imali srecu da upoznaju Ivanu sa Jaruščice (prekrasnu crnu curu s ogromnim prirodnim sisama) ili Danielu iz Dugog Sela (prototip milfače) znaju o čemu govorim. Danas je Smokva obicna navlakusa.
A nisu bas svi losi ima i dobrih picakaPederi i stari ofucani parovi.
Koja je ova?
Ovo je sa smokve neka ?
Pingvin od betmenaOvo je sa smokve neka ?
traže parove il i pojedince ?Aktivan je opet 3538par na smokvi,provjereno dobro
Pojedince,htjeli su sutra samnom ali nisam u zgtraže parove il i pojedince ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|