Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odakle je imas broj od doticneKo voli starije neće požaliti
Preporučam ju
Koja to?Ko voli starije neće požaliti
Preporučam ju
Stari moj ti si bas zagorio.. jos ti lijepo zena kaze kako se treba ponasati. Za neke nema spasaJa bih vise uzivo ako za uh obozavam ribicu lizati grudi mmmmm jos ako si vatrena dama uh
To otkrivaš toplu vodu. Daj neki primjer dobrog uleta, sigurno si ih imala.Prestanite stavljati "donju glavu" u prvi plan. Tako izgledate ocajno i zene misle da vam je to jedini adut. Plus kulturno ponasanje, veliki je plus.
On samo želi pokazat kako NE KOMUNICIRATI sa ženama.Stari moj ti si bas zagorio.. jos ti lijepo zena kaze kako se treba ponasati. Za neke nema spasa
Nema kod mene uleta... Zgodan, visok, da postuje zene... Tijelo je bitno. Nece na mene naskakati neka mrcina od 120 kgTo otkrivaš toplu vodu. Daj neki primjer dobrog uleta, sigurno si ih imala.
Ma bezveze, mogla si kopirati neku foru poruku koju si dobila u inbox i tu postat. Ionak ne bih tebi uletio hah. Mogla si bit glavna winggirl na forumu, ali si otišla drugim smjerovima.Nema kod mene uleta... Zgodan, visok, da postuje zene... Tijelo je bitno. Nece na mene naskakati neka mrcina od 120 kg
Ma zajebavam se.Da ja sad nakon 30 k poruka na smokvi, trazim ulete... Bjezi... Toliko vremena nemam.
Koji je tvoj ulet? Jesi nesto "zbario" tamo?Ma zajebavam se.
Jedna mi se sama javila, još dan danas se znamo naći. Kakvo barenje, pa nismo djeca.Koji je tvoj ulet? Jesi nesto "zbario" tamo?
Ja sam uspio 3 sa smokveJedna mi se sama javila, još dan danas se znamo naći. Kakvo barenje, pa nismo djeca.
Nisam neki špreher, dobio par brojeva, tu je stalo. Pristojan sam, nisam naporan i ako mi ne odgovoriš, ne bum ti više slao poruke. Ali ima dosta fejkova i trebi koje bi se "jebale bez da im uđe".
Jesi se ti kad našla s nekim?
Jesam....Upoznala sam vise njih....Vecinom je bilo,Boze pomozi,ali bilo je i ok ljudi. Jbg gore je kad si zensko.Jednom mi se pojavio lik,godina mog starog,doslo mi da se samoubijem na licu mjesta....ha haJedna mi se sama javila, još dan danas se znamo naći. Kakvo barenje, pa nismo djeca.
Nisam neki špreher, dobio par brojeva, tu je stalo. Pristojan sam, nisam naporan i ako mi ne odgovoriš, ne bum ti više slao poruke. Ali ima dosta fejkova i trebi koje bi se "jebale bez da im uđe".
Jesi se ti kad našla s nekim?
Bravo,rijetki su koji uspiju bilo sta na smokvi.Znam ljude koji su godinama tamo i nisu nikoga upoznali,a kamo li sta vise.Ja sam uspio 3 sa smokve
Super....Obicno se svi drze svojih "sigurnih" veza na smokvi. Pored ecine ludaka,ima i ok osoba.Ja sam na smokvi dve zenske uspio ubost prije god dana, i dan danas se vidamo i idemo po fukodromima. Cak sam i zadovoljan. Jedna 45, druga 37. I nisu odroni. Dobre zenske. Povukle su se sa smokve kazu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|