Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na smokvi nema neke sredine. Zene su izbombardirane porukama, a muskima se skoro nista ne dogadja, osim ako nisi zainteresiran za parove, kaj ja nisam. Konacni zakljucak je da moram otic u teretanu radi profilne na smokviJesam....Upoznala sam vise njih....Vecinom je bilo,Boze pomozi,ali bilo je i ok ljudi. Jbg gore je kad si zensko.Jednom mi se pojavio lik,godina mog starog,doslo mi da se samoubijem na licu mjesta....ha ha
Ja sam uspio 3 sa smokve
Ajde svaka cast. Ja sumnjam da bum ikaj naso tamo vise. Slabo i idem, sve neki fejk profili, fejk price. A ima potencijala, samo kad bi malo modernizirali stranicu, uveli reda. Nisu mi jasni.Ja sam na smokvi dve zenske uspio ubost prije god dana, i dan danas se vidamo i idemo po fukodromima. Cak sam i zadovoljan. Jedna 45, druga 37. I nisu odroni. Dobre zenske. Povukle su se sa smokve kazu
BravoJa sam uspio s 3 para ali s pojedinom nikad
Predpostavljam da si iz Zg jer imas puno vise ljudi tamoJa sam dosta dugo na smokvi i uz puno neuspjeha ipak sam uspio ostvariti druzenje s desetak zena i 3 para. S nekoma sam bio samo jednom, a s dvije cure i jednim parom sam imao trajniji odnos
E na Smokvi nece se zbarit nista kao i na Badoo sve lazni oglasiKoji je tvoj ulet? Jesi nesto "zbario" tamo?
Mozda... Ja sam upoznala ljude i na Badoo i na Smokvi.E na Smokvi nece se zbarit nista kao i na Badoo sve lazni oglasi
Da si zgodan, jebao bi i za džabeJel znate gdje se moze nac starija zena (ajmo rec MILF)? Fakat sam zgodan, imam 20god, a to mi je onak velika zelja, mlađe mi trenutno nisu toliko zanimljive. Na smokvi onak niko ne odgovara javljaju se samo pederi, na badoo i twoo onak sve se nest placa, a i kad sam probao ne odgovaraju zenske. Neki prijedlozi?
ti si zensko, tebi je lakseMozda... Ja sam upoznala ljude i na Badoo i na Smokvi.
Po cemu je to zenam lakse tamo...ti si zensko, tebi je lakse
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|