Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sve stoji... Ali imas i primjera koji su ok... Ja na svom profilu uopste nemam golih slika, ni jednu.Ma problem je tam uopce ista naci za nesto konkretno,netko je vec komentirao da ili muski traze muske ili zenske zensku,pojedinci lose prolaze,valjda zato jer imaju slike kite a ne slike lica na profilnoj,sigurno ces sliku lica stavit na profilnu
Odakle su dali si za upoznavanjeJa sam vec dugo na smokvi.....Nista posebno,bar na mom podruciju...Upoznala par ljudi.Vise losih iskustava,nego dobrih,ali hajde...Bar dosadu ubijem,citajuci gluposti koje mi pisu.
To je vise za dogadaje i tulume. Ali ne losa stranicaForbbiden Fruit....puno bolji sajt od Smokve
Dobije se verifikacija sto pojednostavljuje sve.Funkcionira i za pronalazenje partnera.To je vise za dogadaje i tulume. Ali ne losa stranica
Ali nije sve na izvolteA ne nemas...sve je skoro pa skriveno na nekim slikama
Lola dali si za intiman susretAli nije sve na izvolte
Daj nam rađe neke savjete, kako zaintrigirat ženu kraj milijun drugih frajera. Neki najbolji ulet, da mogu kopirat hah. Ja sam našao jednu, al ta je meni sama uletila.Ali nije sve na izvolte
Koji je profil?Ajde pogledaj moj video tamo pa javi dojmove
Prestanite stavljati "donju glavu" u prvi plan. Tako izgledate ocajno i zene misle da vam je to jedini adut. Plus kulturno ponasanje, veliki je plus.Daj nam rađe neke savjete, kako zaintrigirat ženu kraj milijun drugih frajera. Neki najbolji ulet, da mogu kopirat hah. Ja sam našao jednu, al ta je meni sama uletila.
Mozes poslat videobi meni jos ako imas grudi socne povece mmmmmPrestanite stavljati "donju glavu" u prvi plan. Tako izgledate ocajno i zene misle da vam je to jedini adut. Plus kulturno ponasanje, veliki je plus.
Nemam i ne saljem nista nepoznatim osobama.Mozes poslat videobi meni jos ako imas grudi socne povece mmmmm
Ja bih vise uzivo ako za uh obozavam ribicu lizati grudi mmmmm jos ako si vatrena dama uhNemam i ne saljem nista nepoznatim osobama.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|