Javi se na avantura91@yahoo.comGdje se mogu naci muskarci koji vole starije punije zene?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javi se na avantura91@yahoo.comGdje se mogu naci muskarci koji vole starije punije zene?
Volim ja starije zene uhhJavi se na avantura91@yahoo.com
Poslao sam ti mailJavi se na avantura91@yahoo.com
Otkud si?Ja sam vec dugo na smokvi.....Nista posebno,bar na mom podruciju...Upoznala par ljudi.Vise losih iskustava,nego dobrih,ali hajde...Bar dosadu ubijem,citajuci gluposti koje mi pisu.
Jeste,jos ako si zensko...E onda je showBio sam dugo kao par na Smokvi i to je cisto gubljenje vremena.
Puno bolje je FF ali i tamo su lazni Smokvasi prebacili.
Imam,naravno...Vjeruj da je i paru jednako grozno.
Jos imas profil?
Mi smo skoro pa susjediJa sam vec dugo na smokvi.....Nista posebno,bar na mom podruciju...Upoznala par ljudi.Vise losih iskustava,nego dobrih,ali hajde...Bar dosadu ubijem,citajuci gluposti koje mi pisu.
MoguceMi smo skoro pa susjedi
Nekih 25 kmMoguce
što je FF?Bio sam dugo kao par na Smokvi i to je cisto gubljenje vremena.
Puno bolje je FF ali i tamo su lazni Smokvasi prebacili.
Ne moze kad su admini govna. NJIH DVA imaju svojih 10 fake profila i tipkaju s tobomTi sajtovi bi trebali funkcionirat na temelju verifikacije,a ne da se iza zenskih/parova profila skrivaju muski ili pederi.
Nemam nista protiv nikoga,ali budi ono sto jesi.
Ja nisam imala vecih problema tamo... Osim kradje slika i ucjenjivanja od nekih clanova.Ne moze kad su admini govna. NJIH DVA imaju svojih 10 fake profila i tipkaju s tobom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|