Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis ove(Filipinke) sta rade po kaficima ili?Sve one daju bez kondoma,samo je pitanje cijene i dogovora,a posebice se to odnosi na cure koje rade po bordelima u Austriji i Njemačkoj.
A što se tiče rizika naravno da postoji,ali je puno manji nego kad ekipa ide kod ovih kaj rade na crno preko oglasnika pa kad vidiš gdje si došao i kaj bi trebao jebati i još platiti za to smuči ti se život.
Sad ima pun kufer Filipinki kod nas koje se obožavaju trpati bez gumice i svršavanje u picu koliko god ti volja,samo je potrebno malo truda da upecaš neku koja je za fuck buddy šemu ili slične stvari.
Večina ih spika solidan engleski pa sporazumjevanje nije neki bad.
Mislim da g. Djurdji ovo ne ide u prilog. Vjerovatno vi niste jedini i puno klijenata ce ju zaobici.S Plavog oglasnika jedino sam Đurđu s Remize jebao bez kondoma i to 3 puta. Prvi put me zamolila da svršim van nje što sam i učinio, a slijedeća 2 puta mi je dozvolila da joj svršim u macu.
Evo oglasa: https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/plavusa-44-g-oglas-6094715
neznam za panteru, bio sam dosta puta i uvijek pita " jel na njem" , "pazi da nije puko" itd , i erotik g mi je odmah rekla da je x sa kondomom a nisam ju ni pito, jer to se podrazumijeva!Vecinom bakutaneri i one preko 40 (Mirela erotik ,Pantera ,Mala crna ....ima ih poprilicno) ,od mlađih cura ona crnka bosanka ili slavonka koja ima oglas ispisan velikim slovima ,ona plavusa Tea koja je bila u Ljubav je na selu ,cesto pijana ,dalje ona mala brineta kojoj naslov u oglasu stoji Ćao ,ona bucka koja ima oglas svaki dan. Eto ,mislite da ste sigurni ,sve je rizik ,ima ih dosta koje to rade tako. Btw ,to sto sam napisao koje to tako rade ne znaci i da sam ja to tako konzumirao ,tako da molim bez mudrih poruka
Ja sam Panteru jednom nenametljivo pitao kao hoćemo bez, a ona je rekla da ne, da se moramo paziti.neznam za panteru, bio sam dosta puta i uvijek pita " jel na njem" , "pazi da nije puko" itd , i erotik g mi je odmah rekla da je x sa kondomom a nisam ju ni pito, jer to se podrazumijeva!
Svaki odlazak kod kurve na crno preko oglasnika je rizik.Molim ekipu samo da mi malo pojasni kako to uspijevaju. Znači ovo je s moje strane bez imalo osuđivanja i ostaloga i stvarno sam ozbiljan s ovim pitanjima
.
Znači znate da su kurve, ali i dalje im idete lizati pičke i jebati bez kondoma? Ne razmišljate o bolestima i o tome da je prije vas njih tko zna koliko isto tako jebalo bez kondoma i svršavalo tko zna gdje? Ne osjećate se šugavo?
Ja uvijek koristim kondom i svaki put nakon sexa se doma idem otuširati i dole se sapunam 10 puta. I treba mi 6 mjeseci da opet odem, znači neki period gdje sam često napaljen pa mozak ne radi kako treba.
U svojoj dugogodisnjoj seks karijeri 99 posto je odrađeno bez kondoma. Biraš normalne i zdrave ženske koje ti vjeruju. A ako ideš kurvama i nepoznatima onda se kabanica obavezno navuče na gospodina...Zanima me ovako jeste probali ikad i kako vam je bilo. Molim nemojte sad pocet pametovat o bolestima i glupostima. Nego držite se teme . Mislim općenito na seks bez kondoma sve dokazi u obzir i transice i kurve i žene ljubavnice cure susjede šta ja znam ko šta voli 100 ljudi 100 čudi. Sigurno
Da li znadete neku koja daje bez kondoma u Zg? Nisam jako dugo bio u Zg pa me zanima koja daje bez ako ima uopče koja da daje bez.

Aa znači bilo zajebanoEvo ti jedne bez kondoma pa zaradi bateriju poput mene.![]()
Pa sa kondomom no sikirikiMolim ekipu samo da mi malo pojasni kako to uspijevaju. Znači ovo je s moje strane bez imalo osuđivanja i ostaloga i stvarno sam ozbiljan s ovim pitanjima
.
Znači znate da su kurve, ali i dalje im idete lizati pičke i jebati bez kondoma? Ne razmišljate o bolestima i o tome da je prije vas njih tko zna koliko isto tako jebalo bez kondoma i svršavalo tko zna gdje? Ne osjećate se šugavo?
Ja uvijek koristim kondom i svaki put nakon sexa se doma idem otuširati i dole se sapunam 10 puta. I treba mi 6 mjeseci da opet odem, znači neki period gdje sam često napaljen pa mozak ne radi kako treba.

| 

Tel: 064/677-677 
  | 

| 

| 

| 

| 

| 

|