Ne odražava ti se toliko na cijenu koliko na zdravlje mamlaze . Guma glavu čuva ! Od kud ti ideja da ideš jebati kurvu bez kondoma ?Koja sa oglasnika daje bez kondoma i kako se to odražava na cijenu? Možeš odg i na pm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne odražava ti se toliko na cijenu koliko na zdravlje mamlaze . Guma glavu čuva ! Od kud ti ideja da ideš jebati kurvu bez kondoma ?Koja sa oglasnika daje bez kondoma i kako se to odražava na cijenu? Možeš odg i na pm
Zašto me vrijeđaš? Pitam informativno o cijeni i pitam koje su to da ne idem kod njih. Dakle zbog zdravlja. BezobraznikNe odražava ti se toliko na cijenu koliko na zdravlje mamlaze . Guma glavu čuva ! Od kud ti ideja da ideš jebati kurvu bez kondoma ?
probala sam seks bez kondoma je superZanima me ovako jeste probali ikad i kako vam je bilo. Molim nemojte sad pocet pametovat o bolestima i glupostima. Nego držite se teme . Mislim općenito na seks bez kondoma sve dokazi u obzir i transice i kurve i žene ljubavnice cure susjede šta ja znam ko šta voli 100 ljudi 100 čudi. Sigurno
Cijene su za Austriju OK. U Njemackoj jos i nesto nize. U HR traze, kojekakove napusene, neuredne rugobe, 100,200€ i vise. Jeftinije je otici do Graza u A ili do Madzarske.Evo vam jedan noćni bar tj bordel u Beču gdje kurve između ostalog nude usluge jebanja bez kondoma kao i svršavanja u sve rupe: Studio Relaxe Lounge, Loeschenkohlgasse 22. Detalje imate na stranici. Pola sata 70 e, sat 100. Extras: bez kurtona 20e, šupak 30 e, pišanje 20, gutanje 20, fotke i video bez lica 20/30 itd... Kurve se redovito testiraju, naravno. Nisam bio osobno (nisam ljubitelj alles ohne iliti naturservice klubova) ali čujem iz provjerenih izvora da sve stoji kao što je navedeno u opisu, kad god se nađem u Beču jednostavno odem u FKK Goldentime Saunaclub.
Apsolutno je to istina,cijene su gore zaista popularne i svakom dostupne.Bordeli su mrak i večinom u svakom imaju led display ispred soba na kojima se vrte slike cure koja radi.Nema lažnih slika ni sranja i 99 posto njih su svakako komadi sa kojima bi se okretali na ulici i rekli: "e da mi je to jebati".Cijene su za Austriju OK. U Njemackoj jos i nesto nize. U HR traze, kojekakove napusene, neuredne rugobe, 100,200€ i vise. Jeftinije je otici do Graza u A ili do Madzarske.
a 11 je za monicu bellucciOpća ocjena ženske.
1 = najgora ocjena (ne valja ništa)
10 = super lijepa i pametna
1-4 ružne
5-6 prosjek
7-8 iznad prosjeka
9 -10 ljepotice
Tel: 064/677-677
|
|
|